India-ski Póker Na Dwie Karty

"Mi vagyunk az a folyamat, hogy a tervek, hogy esetleg újra Main Street Station belvárosi alapján növekvő kereslet a termék ott," Boyd Pénzügyi Vezető Josh Hirsberg mondta a befektetők kedd során egy jövedelem hívás.
Pozitív lépéseket A cég jelentett rekord margók, majd évről-évre bevételek növekedése a második negyedévben, szemben a belvárosban, a helyiek pedig piacok, valamint a Közép-nyugati, illetve Déli regionális szegmensben india-ski póker na dwie karty. Hozzátette, hogy a társaság középpontjában a Fő Utcán, mielőtt fordult a figyelmet felé Eastside Cannery.

A cég vezetői azt mondta, hogy többet várnak a kereslet a láthatáron max tét kaszinó berlin uhlandstr. Smith azt mondta, hogy a negyed átívelő április, Május, június képviselt "kiváló teljesítmény" a vállalat alkalmazottai. "Mi pedig elvárná, hogy ugyanaz a dolog történik, idővel a helyiek piacon Eastside Cannery." Boyd figyelembe véve nyitó Fő Utca idén, de nem bejelentett a cég menetrend, szóvivője, David, Mik később azt mondta, hogy a Review-Journal max tét a rulett egyesült királyság. Fő Utca Állomás anyavállalat vizsgálja esetleg újra megnyílt a belváros Las Vegas szállás ebben az évben max tét egyetlen szám rulett.
Kedden, a vezetők azt mondta, a belvárosban, látogatás a trend jól, Fő Utca idő jön. A helyiek kaszinók által generált $236.1 millió bevételek képest $220.9 millió ugyanezen időszak alatt a 2019-ben, vagy egy 6.9% - kal növeli..
Las Vegas-alapú Boyd Szerencsejáték Rt vezetői azt állították, hogy a kereslet fogja vezetni a döntést, hogy mikor nyílt Fő Utca Állomás Eastside Cannery, a társaság két szálloda-kaszinó, hogy még újra során a járvány.

Ezzel a termékkel is vásárolnak