étel

Az MGM Resorts International egy iparág vezető, amikor a cég bejelentette, hogy január 2016 volt végrehajtása parkolás díja minden vendég számára.Üzleti-zúzás járvány tolódott a vállalat stratégiája étel. Az MGM Resorts hétfőn bejelentette, hogy ingyenes parkolási lehetőség a vendégek számára a Szalag resorts a belátható jövőben szilveszter. New York-New York-i Bellagio az első bejelentette, szálloda állítani, hogy kinyisson kaszinó üzleti vissza, hogy az arany nap ingyenes parkolás új év casino barriere toulouse. "Az MGM Resorts frissítése sok kínálatát, miközben felkészülünk, hogy szívesen látott vendégek vissza, beleértve a végrehajtási ingyenes parkolás," a cég szerint kiadott közleményében hétfőn reggel játszani rulett online android.
"Nem tudtunk jobban izgatott, hogy nyissa ki az ajtót, aztán gyere vissza, hogy mi a legjobb." A cég kivételek őrzött szolgáltatások (nincs menetrend vissza, hogy az ügyfél szolgáltatás), valamint az esemény parkolás, beleértve a Las Vegas-Ász Vegas Arany Lovagok játékok, UFC kártyák, valamint championship boxing a társaság aréna felállás a pókert. Amikor megkérdezték, üdülőhelyi díj, a szóvivő azt mondta, "Nem egyéb közlemények most." De a vendégek, főleg helyiek, érzem, hogy egy pénzügyi-elhárítás ingyenes parkolás, ha ezek a szálloda újra anélkül. A legtöbb nagy Szalag szereplők követte a társaság vezető 2016-ban kezdett töltés alakítottak hogy a kezdeti letét.

A Velencei Palazzo, Tropicana, Cirkusz, Cirkusz, Kincses Sziget, Planet Hollywood-Szahara/SLS között voltak a kivételek pókerezni befizetés nélkül valódi pénzt. Wynn Las Vegas-Ráadás volt, megszűnt az a gyakorlat, mielőtt a járvány shutdown. játszani a fazék oldalán a pot póker.

Ezzel a termékkel is vásárolnak