Mennyi Blackjack Gyakornoki

VIP tartani javult, közel fél pont 3.18% - kal nőtt az előző év azonos időszakához de ez nem volt elég, hogy felszámolja egy óriási 54% - kal csökkent a VIP forgalom. Az átlagos száma VIP asztal akció során Q1 volt, 530, le 582 a Q1 2014 mennyi blackjack gyakornoki. Ez messze nem egy évvel ezelőtt, amikor a kereskedők nagyon kevés volt köszönhető, hogy a helyi rendeletek előírják, hogy a fronton kaszinó személyzet kell Macau polgárok mennyi black jack érdemes. A negyed láttam SJM teljes az első építés éve az új Lisboa Palota a Cotai, amely továbbra is jó úton halad, hogy nyissa meg valamikor 2017-ben.

Macau kaszinó üzemeltető SJM Üzemek csatlakoztak a versenytársak beszámolási meredek csökken a bevétel, jövedelem vagy nyereség az első negyedévben a 2015-ig. Tömeges piaci bevétel esett egy viszonylag kisebb fiúk 23,9% HKD 6b száma pedig tömeges piaci asztalok meglökte fel 14 1,209. A három hónappal, Március 31-én végződő, SJM jelentett bevétel le 37,3% HKD 14.3 b (b), jövedelem le 43.3% HKD 1.24 b ($ebből 160), valamint a profit le 46.5% HKD 1b ($129m) nem kell a szerencsejátékkal van pénz probléma. AMBROSE SZÓVAL TAGADJA KERESKEDŐ MEGTISZTULÁS a Múlt héten, Ezért megtagadta a jelentések, hogy Macau kaszinó koncessziók kedvezményezettjeivel keresik a módját, hogy megszüntesse a kaszinó kereskedők, akik találják magukat, kevesebb munka eredményeként Macau van visszaesés nincs pókerarca.
Függetlenül attól, elemzők azt javasolta, hogy a legutóbbi árvíz Macau VIP szoba lezárások azt eredményezte, hogy a túlkínálat a kereskedők pedig, ha elbocsátott, új munkahely, ami egyre nehezebb megtalálni.

Ezzel a termékkel is vásárolnak