Kaszinó Rablás Kemény Módban Bónusz

"Ez az átgondolatlan, rosszul megfogalmazott jogszabály, amely szégyentelenül hátán, egyik oldalán egy munkaügyi vitában .
Icahn nem teljesen megfosztva Atlantic City kaszinó rablás kemény módban bónusz. Az új tulajdonos a Mulatság, a $2,4 milliárd katasztrófa, hogy nyitva volt több, mint két éve, jelenleg fűtött tárgyalások az állami szerencsejáték-szabályozók tartalmazzák a játék, amikor a létesítmény megnyitja kapuit később ebben a hónapban. A korábbi elnökjelölt megvétózta a törvényt ezen a héten is van a reprimanding a politikus kaszinó rablás nehéz kifizetési mód. Mint a kormányzó, a soros átvétele szakember egy régi Republikánus, jelenleg pedig egy nem hivatalos szabályozási tanácsadó az Elnök Adu kaszinó fegyveres rablás 0 vágás.

Carl Icahn készen áll, hogy egy "eladó" táblát a Trump Taj Mahal-t, de mielőtt az Atlantic City-ingatlan bemegy az MLS listáját, a milliárdos befektető először egy kis időt, hogy lambaste Szenátus Elnöke, Stephen Sweeney (D) póker oldalak a no deposit bónusz.

Ezzel a termékkel is vásárolnak