A Láthatatlan Ember Ingyen Nyerőgép

EPT Barcelona egy ébresztő volt a póker a láthatatlan ember ingyen nyerőgép.
Ha érdekel, akkor azt javaslom, hogy feje fölött a helyszínen, vessen rá egy pillantást a találmány a játékgép. Szóval gondolj a póker játékos a láthatatlan ember slot rtp. 60-játékos volt a kondenzált, hogy sokkal jobban kezelhető sweet 16-t, valamint négy játékos ért véget a nap több mint egy millió zseton.
O ' shea véget ért a nap második chips 89,000. Az élen az Loren Klein, aki zacskóba tettek 133,900 chips. Ehelyett egy étterem tulajdonosa, a Los Angeles-i, Al Decarolis, átveszi a vezetést tart a négy kezes művelet hihetetlenül ez úgy van beállítva, hogy az első élő cash pályafutását. A dolgok sokat változtak volna azóta, hogy utaztam, hogy Tenerife az 1990-es években melyik a legjobb könyv a póker.
WSOP Nap 2 összefoglaló látja a legnagyobb, legkeményebb versenysorozata össze DraftKings; állítólagos rablás a Rio Hotel; valamint egy csipetnyi póker hír melyik a legjobb online póker. Már említettük Decarolis, aki ért véget a nap 1,261,000 chips; s csatlakozik hozzá vagy JC Tran (1,251,000), Vanessa Selbst (1,224,000) Jason Mo (1,214,000).

Ezzel a termékkel is vásárolnak