Játékgépek A Legjobb Rtp

Egy rendelkezés, amely a District of Columbia, hogy ajánlatot online játék határain belül szerepelt a 2011-es költségvetés játékgépek a legjobb rtp. Erőfeszítéseket, hogy legalizálják az Internetes szerencsejáték megrekedt máshol, beleértve a New Jersey-ben, ahol Chris Christie Kormányzó megvétózta a számlát. "Szerettünk volna egy számlát, hogy volt értelme, a már meglévő szerencsejáték-ipar, valamint az online póker iparban." Az intézkedés által támogatott Képviselő William Horne, D-Las Vegas, mozog a Közgyűlés emelet. Egy közgazdász becsült Nevada lehet gyűjteni között $2 millió3.4 millió dollárnyi adót évente, ha online póker legalizálták, de legfeljebb 65 milliót, ha rögzített egy negyedévében a nemzetközi piacon..

joghatóság, hogy lehetővé tegye az Internetes szerencsejáték, halad előre a játék meccas New Jersey-Nevada játékgépek a legjobb kifizetések. "Ezt mondja, Nevada lehet kapni készen," Pete Ernaut, ami a Nevada Resort Egyesület, mondta a Nemzetgyűlés Igazságügyi Bizottsága. Alapján a Nevada bill, az online oldalak kell, hogy a partnerség egy meglévő nonrestricted engedély jogosultja vagy egy affiliate hogy már az üzleti életben legalább öt évig játékgépek. Közgyűlés Bill 258 irányítja a Nevadai Szerencsejáték Bizottságot, hogy kezdje meg szerkesztési szabályokat kell szabályozni az online póker de kimondja, hogy az Internetes szerencsejáték nem hajtható végre, amíg szentesítette a Kongresszus, illetve az Igazságügyi Minisztérium a legmagasabb rtp.

Az üdülő egyesület, amely a nagy szálloda a Strip-en, szemben az eredeti számla felett félelmek online szerencsejáték lenne üzlet a brick-and-mortar kaszinók rozsda bandita tábor kaszinó helye. "Képes a szabály-így; ez irányítja a bizottságot, hogy most megy." "Hisszük, hogy az online póker elkerülhetetlen," Ernaut mondta.

Ezzel a termékkel is vásárolnak