álom A Győzelemre

A Louisianai állami rendőrség állítólag őrizetbe vettek egy helyi férfi a nőt azzal vádolják, hogy összeálltam egy kocka kereskedő annak érdekében, hogy cheat egy külvárosi New Orleans-i kaszinó tulajdonosa Boyd Szerencsejáték Vállalat álom a győzelemre. Egyik jelentése szerint A Times-Picayune újság, Kevin Szürke, Josekeitha Fehér vettek őrizetbe hétfőn a lopás értéke között $500 - $5,000, csalás összeg több mint $500 összeesküvés csalni, szélhámosság a meghaladja az 500 dollárt a casino jackpot.
Az újság arról számolt be, hogy a 36 éves a közeli város LaPlace állítólag van társa a craps kereskedő Anthony Thompson a kaszinóban kincsesláda Kaszinó Jefferson Parish, hogy az állítás hamis, az nyer ellopni a mintegy 2800 dollárt álom a győztes a pénzt szerencsejáték. "Nem elég a pénze volna, egy kifizetés," Melissa Pajtás, a Louisiana Állami Rendőrség azt mondta, hogy Az Idő-Picayune álom a győztes a pénzt a kaszinó.
"Elvesztik a kifizetés." Az újság arról számolt be, hogy a nyomozók megállapították, hogy a pár játszott a 49 éves Thompson táblázat több, mint 70-szer alatt a két hét alatt pedig reméltem, hogy elkerüljék a lebukást, azáltal, hogy kis tétek csak $10 - $20. Azonban Kenner állítólag őrizetbe február 27 után a felügyeleti biztost a Kenner kaszinó felvette a kapcsolatot a Louisiana Állami Rendőrség, miközben Szürke, Fehér, foglalt, a Jefferson megyei Büntetés-végrehajtási intézetben, Gretna Május 22, mielőtt elengedték kedden a tárgyalásig kötvények $15,000. hogyan készítsünk egy zeusz slot arma 3.

Ezzel a termékkel is vásárolnak