A Szerencsejáték Kell Tiltani Vita

Steve Wynn, az alapító-VEZÉRIGAZGATÓJA világszerte kaszinó konglomerátum Wynn Resorts lemondott a szerepe, mint VEZÉRIGAZGATÓJA, majd Elnök a társaság közepette felhozott nemi erkölcs a szerencsejáték kell tiltani vita. A nyilatkozat megjelent a társaság honlapján, a Wynn Resorts nem-ügyvezető igazgató Boone Wayson azt mondta: "Ez egy kollektív nehéz a szívem, hogy az igazgatóság a Wynn Resorts ma elfogadta a lemondását, az alapító, elnök-VEZÉRIGAZGATÓ, valamint barátja, Steve Wynn."Steve Wynn egy ipari óriás.Ő játszotta a döntő szerepet átalakuló Las Vegasban a szórakozás cél ma.Ő is összeállított egy világklasszis csapat vezetői, hogy továbbra is magas követelményeknek a kiválóság, hogy Steve Wynn létre, a Wynn márka jött, hogy képviselje."Wynn korábban szolgált VEZÉRIGAZGATÓJA, majd elnök Mirage Üdülőhelyek, mielőtt alapító Wynn Resorts 2002-ben fordult a vállalat egy multinacionális multi-milliárd dolláros enterprise-gyűjt személyes vagyona több mint $3.3 milliárd mit jelent az. Teljes év, 2017 nettó árbevétele a társaság dolláros bevételt hozott 6.31 mrd ft, ugrás 41,2% - os éves a $4.47 milliárd során bejelentett, a 2016-os pénzügyi évre hogy hj jelent a póker.

Részvények a Wynn Resorts zuhant, több mint 18% - át követően a jelenések könyve körül a korábbi elnök-VEZÉRIGAZGATÓ. Kiad egy nyilatkozatot, Wynn magát egészül ki: "az utolsó pár hét múlva azon kaptam magam, hogy a hangsúly a lavina a negatív reklámot mit jelent a magasabb címletű slot értem. Mint már tükröződik a környezet ez a teremtett—, amelyben egy elhamarkodott ítélet elsőbbséget élvez minden más, beleértve a tények — én arra a következtetésre jutott, nem tudok továbbra is hatékony a jelenlegi szerepeket.""A Wynn Resorts csapatommal házat építettek téglából mit jelent a hit azt jelenti.
Ami azt jelenti, hogy az intézmény hoztunk létre egy gyűjtemény a legjobb tervezők, építészek valaha léteztek, valamint egy működési filozófia, most már beleivódott a fejében, s szívét az egész csapat — továbbra is áll a hosszú távú.Én nagyon büszke vagyok minden, amit felépítettünk a cégnél a blackjack. A legfontosabb, büszke vagyok dolgozóink."A nyomában, Steve Wynn lemondását Wynn Resorts kinevezte Matt Maddox, jelenleg a Cég Elnöke, mint a VEZÉRIGAZGATÓ, illetve Boone Wayson, mint a Nem Ügyvezető Elnöke, az Igazgatótanács azonnali hatállyal..

Ezzel a termékkel is vásárolnak