Mi Kaszinó Közelében Található Palm Springs

Regionális kaszinó üzemeltető Penn Nemzeti Szerencsejáték, amely birtokolja M Resort and vásárol a Tropicana, akit egy felső vezető szerda felügyeli mind a műveleteket.
A mozgás véget ér a gondozási M Resort by Anthony Lőttétek III, akik együtt a családi tulajdonban lévő Lőttétek Corrao Társai, úgy épült az elegáns 390 szobás hotel-casino, amely a 2009-ben megnyitott mi kaszinó közelében található palm springs. Lőttétek, aki maradt, mint elnök, a M Resort után Penn Nemzeti vette át a tulajdonosi 2011-ben, majd átmenet egy "új stratégiai tanácsadás szerepe a Penn Nemzeti középpontjában a közösségi, mind politikai kapcsolatok Nevadában," nyilatkozata szerint. Lőttétek is konzultálni Penn National "hosszú távú ingatlan fejlesztési tervek Las Vegas-ban." Penn Nemzeti üzemeltetésért felelős Jay Snowden jóváírásra Lőttétek a Lőttétek család a "magas színvonalú tervezés, finom részletekre" a M Resort mi kaszinó közelében menifee ca. Lőttétek, azt mondta, lenne benne a hosszú távú tervezés a Tropicana, amely Penn szerzett április $360 millió mi a kaszinó mellett boardwalk hall-atlantic city. Az eladás várhatóan közel az év végéig.
Penn, amelyek székhelye Wyomissing, Pa., Bob nevű Sheldon elnökeként Las Vegas a tulajdonságok parancsra. Jelenleg általános igazgató Hollywood Kaszinó-Kansas Speedway, ami segített open 2012 februárjában. Sheldon kezdődött a játék karrier Las Vegas-Las Vegas Hilton, valamint a Mirage Üdülőhelyek, beleértve szolgáló elnöke a Golden Nugget.Ő is felügyelte a Foxwoods Connecticutban. "Bob ideális vezetni a Las Vegas-i stratégia előre vezet a Tropicana Las Vegas a következő fázis a növekedési, mind a hosszú távú siker," Snowden mondta. töltse le a zynga poker legújabb verzió.

Ezzel a termékkel is vásárolnak