A Legjobb Hely

Nem javaslat, hogy a Sárkány Corp önmagában semmilyen módon részt vesz a con — bár van benne egy híres Thai színész, ismert, mint a "Boom" kinek a Thai rendőrség követni a pénz útját a legjobb hely. Sárkány Corp megígérte, hogy "integrálni a blokklánc a világ legnagyobb szerencsejáték-központja" segítségével Sárkány Érme alá, azt az összeget, hagyományos joghurt, szereplők díjat a tranzakció, ami a deviza népszerű a Kínai high rollers ahol vásárolni póker zseton.
A rendőrség letartóztatott Jiratpisit "Boom" Jaravijit, 27-én, egy forgatási helyszín július 26-án, miután dollár körül 649,000 a lopott pénzt állítólag került a számlára.Ők is keresik Jaravijit testvérei, feltételezett vezetőjét Prinya Jaravijit, aki elhagyta az országot, s Suphitcha Jaravijit, aki állítólag a kapcsolatot a rendőrség a legjobb hely. "A pénzmosás vádja, mi ellenőrzése az összeget a kereskedelmi bankok csak a számlák a testvérek, illetve azok hozzátartozóit ahol vásárolni póker zseton delhiben.

Amikor a több millió dolláros befektetési eltűnt az éterben, felvette a kapcsolatot a Thai hatóságok a legjobb hely a tét rulett.

Ezzel a termékkel is vásárolnak