Minden Kaszinó Közelében Zalaegerszeg

Kedd, április 4, 2017 – Vezető független bukméker Sztár Sport avatták fel az új szponzorok az angol Agár Derby-n, a világ legrangosabb agár verseny. A 2017-es Star Sport Agár Derby fog futni a Towcester, az egyesült KIRÁLYSÁG legújabb agár pályán, az első alkalommal szombaton, július 1-én minden kaszinó közelében zalaegerszeg.
A győztes táskáját £175 000 a teljes díjat-a pénz több, mint £350,000, ez a leggazdagabb agár verseny a világon. Ez lesz a győztes körül, 29 másodperc a teljes 500 méter persze, ezt a történelmi díj nyúlik vissza 1927 bijouterie galerie geant kaszinó auxerre. Towcester vezérigazgatója, Kevin Ackerman, azt mondta: "Mi vagyunk nagyon izgatott, hogy szívesen Sztár Sport, mint szponzorok az angol Agár Derby itt Towcester. "Ez rendkívül fontos volt számunkra, hogy megtalálja a megfelelő partnert, akik a közös törekvéseinket a greyhound racing bijouterie galerie geant kaszinó arles. Ben Keith a lelkes csapat a Star Sport rendkívül érdekelte a sport, együtt tesszük a legnagyobb agár show a világon." Sztár Sport' Alapító Ben Keith azt mondta: "Mint egy egész életen át tartó greyhound racing fan, nincs nagyobb verseny a sport, mint az Agár Derbi vagyunk igazán megtisztelő, hogy szponzorálja az első futó, egy ilyen rangos díjat Towcester bihar ember elveszti feleségét. "Mi már nagyon lenyűgözte Kevin meg a csapatot, majd csodálom, hogy mit csinálnak a sport, a greyhound racing szerencsejáték.
"Ez azt jelenti, újabb izgalmas fejezet a történelemben egy különleges számomra, mint agár a versenyzés a véremben van dfa cagayan de oro slot. "Azt várom, hogy együtt dolgozzunk Towcester, hogy szállít egy első osztályú sportesemény." A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.

Ezzel a termékkel is vásárolnak