Yves Rocher Villefranche Geant Kaszinó

Szolgáltató Microgaming van átnevezte a Microgaming Póker Hálózat az MPN' yves rocher villefranche geant kaszinó.

A rebrand jelzi a betetőzése egy három éves projekt, hogy átalakítsa a hálózat egy folyamat, amely tartalmazza, hogy a teremtés egy új társalgóban, a re-építészet, a póker platform, a leleplezése új flash vagy HTML5 költségtérítést, valamint a dob Blaze Póker Névtelen Táblázatok. Más fejlesztések közé tartozik, hogy a teremtés közös akciók a legfontosabb szereplők, a dob rake elosztási modell Valódi Értékét, valamint a kialakulását a Hálózati Igazgatóság, az iparág első üzemeltető/hálózati kártya. A végső lépés a folyamat a teljes rebrand a hálózat, illetve a dob egy új hálózat honlapján thempn.eu-ban. Az MPN aláírták számos új szereplők, hogy a hálózat az elmúlt hetekben, beleértve a Betsson, iGame, 24HPoker, Pokerihuone, valamint BetVictor, több állítani, hogy kövesse.
Microgaming vezetője hálózati játékok Lydia Melton azt mondta: "A rebrand a hálózat MPN a dob a hálózat honlapján mindketten jelentős mérföldkövek a Microgaming póker yves rocher villefranche sur saone városában geant kaszinó. "Közeledünk a 10 év működés, mi pedig erősebb, mint valaha z casino black hawk co 80422.
Mi azonban nem pihen a babérjain mugen 1.0 screenpack 150 slot. Mit tettünk, ezek a változások a épít a keretet egy skálázható, valamint a fenntartható hálózat. "Most, hogy a keret nem létezik, mi több, hajlékony, rugalmas, illetve adaptálható bármely változást, hogy ez a turbulens gazdasági ágazat lehet dobni az utat.".

Ezzel a termékkel is vásárolnak