Fekete-cser Mini Jack Russell-ek Eladó

Az izgalom, az elmúlt 72 óra fejlesztette ki, amikor egy DraftKings menedzser, Ethan Haskell, "véletlenül" megjelent, hogy mi minősül bennfentes információk a Nemzeti Futball Liga fantasy csapatok, majd ezt követően elhelyezett nyertes fogadás a rivális oldalon FanDuel, keresett $350,000. Az Associated Press hírügynökség jelentése az ügyben hangsúlyozza, hogy nincs bizonyíték arra, hogy Haskell használni az információt, hogy befejezze a második helyen az NFL-ben vasárnap Millió verseny által üzemeltetett, a rivális cég FanDuel fekete-cser mini jack russell-ek eladó.

Az ügynökség azonban rámutat: "De ez nem titok, a napi fantasy ipar, hogy az a fajta információ a munkavállaló [Haskell] tweetelte ki lehetne használni a tervezet fantasy csapatok közé tartozik a játékosoknak, hogy nem a széles körben elterjedt használata az adott versenyen fekete. Ez a recept a szabályozási beavatkozás."Joe Asher, aki vezeti U barna jack russel eladó. Ő se látta az ipar nő a kezdeti szakaszban, hogy mi van most fekete-cser parsons jack russell. "Nem tudják megmondani, hogy ki fér hozzá, milyen adatokat, valamint irányítja a helyet biztosítja az adatok nem visszaélni.
A verseny, amelynek ára 25 dollár be, szerepelt az 5 millió dollárt nyeremények, beleértve a $1 millió, a győztes fekete. műveletek a William Hill sportfogadás lánc, azt állította, hogy ismét napi fantasy szerencsejáték kell szabályozni, hogy a kormány, mint a sport könyvek szabályozott Nevadában."Én vagyok a napi fantasy-fogadás," Asher szerint. A New York Times-törte meg a mainstream hír, megjegyezve, hogy bár a DFS díjak elérheti a több millió dollárt, a szektor továbbra is szabályozatlan, valamint vonzott politikai kérdése törvényesség, a szerencsejáték feltételek (DFS cégek kitartóan azt állította, hogy a függőleges nem minősül szerencsejáték) fehér. Bryan Bailey már fut Casinomeister indulása óta júniusában 1998. A Mester vett részt közel 100 konferenciákon az elmúlt 20 év, vagy egy hangszóró vagy egy panel moderátor legalább 60 események.Ő mindig is egy ügyvéd a tisztességes ok ismert, mint a német sör, egy jó Whisky, [email protected] kaszinó zseton.

Ezzel a termékkel is vásárolnak