A Craps Jogi New Orleans

anuary várható éves növekedési üteme Macau havi kaszinó bruttó szerencsejáték-bevételek (GGR) lehet, a legmagasabb azóta, hogy az elején egy helyreállítási trend ből a második felében 2016 a craps jogi new orleans. Ez a javaslat egy megjegyzés kiadott vasárnap által ügynöki Unió Játék Értékpapír-Asia Kft a craps jogi nevadában. Január valószínűleg egy nagy növekedési hónap," kijelentette, az Uniós Játék elemző Grant Govertsen, rámutatva, hogy a Kínai újév ünnep késő hónap volt, valószínű, hogy növeljék a szerencsejáték számok a város kaszinók.

Az éves nyaralás általában főszezonban a Macau szerencsejáték-ipar, mint a több száz, több ezer szárazföldi Kínai turisták kihasználják a hetes szünet, hogy látogassa meg a város. Bár a január naptári kedvezőtlen eggyel kevesebb, pénteken pedig eggyel kevesebb szombat [mint január 2016], elvárjuk, hogy a növekedési ütem lehet a legmagasabb, még a gyógyulási időszakban" - mondta az elemző a craps jogi oklahomában.

A bróker-én kelt kezdete a helyreállítási nem augusztus 2016-ban, amikor a szektor vissza évről-évre havi GGR növekedés; de a június, amikor a napi átlag kaszinó GGR havonta – azaz egy szám nem korrigált casino hold árak – elkezdődtek a néhány egymást követő javulás.wöl a vasárnapi megjegyzés, a Deutsche Bank Értékpapír Inc becslések szerint január GGR nőhet 12 százalékkal az év feltételek, pozitívan befolyásolja a Kínai Új Év ünnepi időszak. "Mint mindig, tekintve, hogy a volatilitás körül a Kínai Új Év, úgy véljük, ez a legjobb, hogy nézd január-február a kombinált alapján," az elemzők Carlo Santarelli Danny Valoy írta. kaszinó nyitva már a közelemben.

Ezzel a termékkel is vásárolnak