A Craps Jogi Oklahomában

Weizer az is kiderült, hogy a Playtech ment volna keresztül "bizonyos probity ellenőrzések" New Jersey-ben, Connecticut, valamint Maine — a három kimondja, hogy a már kiadott működési engedélyek Sportech Verseny, amelyben a Playtech rendelkezik egy 10% - os részesedést.
Hawaii lagymatag megközelítés, hogy véget annak kétes állapot, mivel csak két amerikai állam, amely lehetővé teszi, nem szerencsejáték is úgy tűnik, hogy elveszett a gőz. "Az eredeti megállapodás volt kizárólagosság a lottón piacon, most már túlmutat ezen tudunk együttműködni a különböző szinteken, így is lehet kaszinók, valamint az egyéb műveletek az usa-ban .. a craps jogi oklahomában. Ott biztosan lehetőségek folyamatban a különböző piacokon, frissíteni fogjuk a piac kellő időben." A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre kaszinó nyitva már a közelemben.
Mint a Playtech foglalkozik a törzsek, valamint kártya szobák hogy a Kaliforniai Online Póker Szövetség (COPA), Weizer azt állítja, hogy a kötvény továbbra is "erős." Tavaly, COPA aláírt egy szerződést a SciPlay, a Playtech joint venture Scientitic Játékok, míg ez a JV visszaminősítették, hogy a "stratégiai partnerség" januárjában, Weizer azt állítja, hogy a változás lehetővé teszi, hogy "sokkal nagyobb rugalmasságot", hogy minden partner. Csak nappal azután, hogy az Iowai állami Szenátus megszavazta, 29-20 javára indít egy intrastate online póker hálózat, Ház Kormány elnöke, Peter Cownie van szürkítve, reméli, hogy a rendszer kapna hasonló támogatást az alsó kamra kaszinó nyitva közelében ma. A Republikánus többségű Ház volt, mindig úgy tekintenek, mint egy nehezebb eladni az online póker érdemeit, de Cownie mondta a helyi ABC affiliate KCRG, hogy kételkedett az intézkedés találkozni a jogalkotó önként vállalt Március 16 'csatorna' határidő (amely számlákat kell elhaladt egy kamrába, majd hagyja jóvá a bizottság, a másik annak érdekében, hogy maradjon a végzést papír) kaszinó nyitva karácsony napján.

PLAYTECH FEL NEVADA JÁTSZANI, Nevadában, az csak NEKÜNK joghatósága alá az online póker jogszabályok jelenleg a könyvek, Playtech van beállítva, hogy lesz a legújabb bizakodó kérelmező egy online póker szolgáltató engedélyét kaszinó nyitva a goa'. Burzichelli szerint időre van szükség, hogy megfelelően "megemészteni" a bizonyságot, a Seton Hall törvény professzor John Wefing, ki mondta, politikusok ezen a héten, hogy nem a szavazók népszavazás volt szükség annak érdekében, hogy adja át az online szerencsejáték szabályozás hogyan nyerjünk a texas holdem reddit.

Ezzel a termékkel is vásárolnak