T Slot Vágó Alumínium

Munkaerő árnyéka kulturális miniszter, Tom Watson, megígérte, hogy a fél korlátozza az online fogadási tétek, ha nyer energiát nagy-Britanniában t slot vágó alumínium. Watson úgy érvelt, hogy a Munkaügyi javasolt szabályok kezelni " - Britannia rejtett járvány," azt mondom, a jelenlegi törvények elavult t slot vágó fa. Azt is kijelentette, a szerencsejáték kell kezelni, mint egy "közegészségügyi vészhelyzet" t slot vágó sebesség. Nagy-britannia a legnagyobb szabályozott online szerencsejáték piac a világon, amely jelenleg generál £4,7 mrd ($6.25 mrd ft) a bevétel szerint a Szerencsejáték Bizottság takarmányok. A Szerencsejáték Bizottság azt mondta, jelenleg nincs korlátozás, hogy online tét, vagy a sebesség játszani t slot kiterjed a malomipari gépek.
Sebesség játék volt egy tényező csökkentése fixed-odds fogadás terminál (FOBT) maximális tét a 100 ££2 vesz egy rake illegális póker. Watson azt mondta: "az Online cégek felelőssége, hogy megvédjék ügyfeleik a tétek nem engedhetik meg maguknak vesz egy gereblyét a póker jelentése.
De az is gyakran előfordul, hogy ezek a szereplők vagy elhanyagolták a gondozási a vásárlók számára, vagy túl lassú a kellő gondosság."Egy szóvivője a Távoli Szerencsejáték Szövetség azt mondta: "teljes mértékben átfogja a gyorsabban kell kezelni a szerencsejáték hatékony rendelet alapján az innováció, a bizonyíték, ügyfél adatok, elkötelezettek vagyunk, hogy együtt dolgozik a kormány, mind az ellenzéki, hogy elérje ezt a célt." vesz egy rake póker jelentése.

Ezzel a termékkel is vásárolnak