Kaszinó Lee ' S Summit

Görög lottó fogadás üzemeltető OPAP jelentett egy kétszámjegyű profit nyereség a Q3 annak ellenére, hogy valahogy szenved egy fogadási bevétel csökkenés során egy világkupa-nyáron kaszinó lee ' s summit.
Kedden, OPAP jelentett bevétel €369m a három hónappal véget érő szeptember 30-án, egy 3,2% - kal emelkedett az előző év azonos időszakában mo. OPAP bevételei kapott egy lökést, az idén a folyamatban lévő bevezetés az új videó lottó terminál (VLT), valamint az önkiszolgáló fogadási terminálok (SSBT). Azonban az ügy még közel OPAP Q3 jelentés nem tesz említést arról a haladás.

OPAP végül azt tervezi, hogy telepítse összesen 25k VLTs feltételei értelmében foglalkozik a kormány kaszinó lewisburg. OPAP néz ki, hogy megszilárdítsa az online állásban van-Görögországban, mint az ország arra készül, hogy (végre) frissítés az online szerencsejáték engedélyezési rendszer nyugat-virginia. Bruttó nyereség játék műveletek volt, 5,2% - os €146m, de jövedelem csúszott 6.1% €87.2 m, a nettó nyereség 10% - ot esett €39m kaszinó lee ' s summit.
A jelenlegi terv az, hogy felelős volna a engedélyesek €4m a jogot, hogy ajánlatot online, sport fogadás, míg a többi online lehetőségek kerül egy további €1m. Szeptember 30-án, OPAP volt telepítve 16,043 VLTs, a 13,775 végén Q2, míg a 4,016 telepített SSBTs lényegében nem változott missouri.

A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre nem tud olvasni a póker arc. Egy év-to-date az alapon VLT bevétel közel hatszorosára €140.2 m egy poker face jelentése.

Ezzel a termékkel is vásárolnak