Nagy Győzelem Kaszinó Mod Apk Korlátlan Pénz

Tudományos Játékok Corporation által javasolt kísérlet vásárolni online kaszinó játékok fejlesztője NYX Gaming Group Limited kapott egy hatalmas lendületet szerdán, miután a Brit bukmékeri óriás William Hill csökkent az előző ellenzék nagy győzelem kaszinó mod apk korlátlan pénz. Las Vegas-alapú Tudományos Játékok Corporation kiderült, szeptemberben volt hajlandó költeni akár $631 millió annak érdekében, hogy megszerezzék NYX Szerencsejáték Csoport, de a múlt hónapban láttam fájl egy trösztellenes pert William Hill egy New Jersey-i bíróság elé állítások, hogy a sportfogadás behemót volt kísérlet, hogy illegálisan blokk a dolog feltételezve.

Rettenthetetlen, Tudományos Játékok Corporation ezt követően kivájt, néhány $21.21 millió venni kezdeti 10.72% - os tulajdonrészét Toronto-felsorolt NYX Gaming Group Limited, mielőtt szert egy további 13.7% - ot, A Csillagok Csoport Építeni, körülbelül $27.74 millió kaszinó ingyenes vonul készpénz. Most gazdaság meghaladja a 24% - os részesedése van a NYX Gaming Group Limited, Tudományos Játékok Corporation megállapította, hogy a javasolt ajánlatot a digitális játékok technológia szolgáltató fennmaradó részvények ára képviselő 112% - os felárat a szeptember 19-én érték most miatt fel, mielőtt a részvényesek December 20 feltételezve.
Előre ez a szavazás, Tudományos Játékok Corporation megállapította, hogy majd NYX Gaming Group Limited belépett a független megállapodások a William Hill, valamint a William Hill Akadályverseny Korlátozott leányvállalat együtt AlpInvest Partnerek Co-Befektetések az összes pártok most támogatást a korábban bejelentette megszerzése' kaszinó ingyenes vonul kódok. A William Hill, valamint a leányvállalatok egy kis 6,8 millió, a törzsrészvények a NYX Szerencsejáték Csoport áll a helyzet, hogy a $12.69 millió a Tudományos Játékok Corporation kínálnak, miközben AlpInvest Partnerek közös Befektetések lehet keresni körülbelül $4.66 millió, a több mint 2,5 millió részvényt feltételezve. "Tudományos Játékok [Vállalat] is bejelentette, hogy belépett egy új kereskedelmi megállapodás a William Hill, valamint, hogy a felek, valamint a NYX [Gaming Group Limited] lépett külön elszámolási megállapodás, amelyben a felek megállapodtak abban, hogy a végén az összes meglévő peres eljárás a felek között," olvastam egy nyilatkozatát, Tudományos Játékok Corporation. casino ügyfélszolgálat e-mail.

Ezzel a termékkel is vásárolnak