Feltételezve

Amellett, hogy a péntek esti ünnepség, az AGB szervezett ingyenes Online Kaszinó Optimalizálás szeminárium köszönhetően szponzorok EveryMatrix feltételezve. Becky Liggero: Köszönöm, hogy csatlakozott hozzánk, Ros!Mesélne arról, hogy az Ázsiai Gaming Hálózat Szociális jön pénteken ezen a héten?Ros Wade: Ez a következő egy sor társadalmi események, hogy már szervezése szerte Ázsiában az elmúlt 2-3 évben. BL: Fantasztikus casino ügyfélszolgálat e-mail. Nincs belépődíj, az ajtó P2,000, azoknak nincs a listán, így mindenki arra ösztönzik, hogy VÁLASZOLJON. BL: úgy Hangzik, mint egy csodálatos esemény össze, lehet, hogy ossza meg a logisztikai adatait, majd engedje meg, hogy hogyan tudunk regisztrálni?RW: Az italok kezdés este 6-kor, péntek szeptember 8-án este 9-re.

Ez remek módja, hogy a helyi ipar együtt kapcsolatot egymással, nyugodt környezetben, kollégáikkal, illetve költségtérítést, valamint egy-két pohárral könyv para aprender egy jugar blackjack. Cég képviselteti magát tartalmazza Arasoft, augusztus Játék, Bódog, Város az Álmok, DFNN, eBet, Everlounge, FCLRC, Hatch-Ázsiában, a Ladbrokes Korall Csoport, Okada Manila, Keleti Játék, PhilWeb, Égi Nyíl Technológia, hogy csak egy párat említsek libro sul póker texas hold ' em. BL: Köszönöm Ros, értékeljük az erőfeszítést, hogy az ipar együtt, Manila, de várom már pénteken!A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre. A nyári szünet vége, itt az idő, hogy elővedd a naplók, majd vissza a hálózatépítés, a konferencia kocsi.
Kifejtenéd, aki támogatja ezt az eseményt, valamint, hogy miért ezek a szponzorok olyan fontos neked?RW: AGB rendkívül hálás a csodálatos szponzorok, akik ezt az eseményt lehetséges. A közelgő esemény, Manila támogatásával számos ipari beszállítók, Sport Fogadás, Közösségi, továbbá természetesen CalvinAyre.com libro para jugar póker online.

Ezzel a termékkel is vásárolnak