Hol Van A Csatorna Bejárata A Kaszinó

Az első hosszú idő után, a Las Vegas-i kaszinók kiküldetés fekete tinta a főkönyvek. A kaszinók a Strip-en láttam, augusztus szerencsejáték-bevételek szárnyalni 21% - kal nőtt ugyanebben a hónapban 2009-ben. South Lake Tahoe a tulajdonságok voltak 7.2%, Carson Völgyében volt 7.7% hol van a csatorna bejárata a kaszinó. Nem volt minden pozitív – üzlet volt, 1,4% - a, a belvárosi Las Vegas-i kaszinókat, amíg Washoe Megyei (beleértve a Reno Szikrák) volt 3.1%.
Vegas látta majdnem 22M látogatók a hét hónapon keresztül, július, 2,3% - os növekedést, mint az előző évben, bár egyezmény részvétel esett 1,4% - kal tartójába építeni textúra formák. Kevesebb látogatók repülő Vegasba, mint utasforgalom a McCarran Intl.

Repülőtéri volt, 2,4% - os slot aldeborglaan 28 6432 jm hoensbroek. A péntek szélroham a jó hír nyomán spike a sorsa a Vegas-kapcsolódó állományok slot figyelmeztetés covid vakcina. Az MGM Resorts volt majdnem 9% - os, Las Vegas Sands volt, ez 4% - os, mindkét Wynn Resorts and Boyd Játék volt, legfeljebb 5% - át.Átfogó, állami szintű bevételek augusztusban volt, 11,5% - os, ami jó hír a kormány, amely arat 24,4% - kal több adót, mint egy eredmény. Szóval, ezek a "zöld hajtás" a növekedés elég egy lökést, hogy lehetővé Sen., Harry Reid, hogy megtartsa az állását novemberben?A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.

Ezzel a termékkel is vásárolnak