Fizetni A Kaszinókban

Közösségek Miniszter, Deirdre Hargey, bejelentette, hogy Észak-Írország fog kinézni, hogy hozza reformok az ország szerencsejáték-törvényt az elkövetkező hetekben fizetni a kaszinókban.
Egyszer a reformokat vezetett be, hogy a Közgyűlés, ez lesz az első alkalom, hogy a 35 éve, hogy Észak-Írország tett jelentős változás, hogy a szerencsejáték-törvényt fizetni nyílások mobil. Az egyik, hogy ezek a legfontosabb változások tartalmaz, amely lehetővé teszi a bukmékerek, hogy vasárnap nyitva Jó péntekenként, valamint hogy a szerencsejáték szerződések törvényesen végrehajtható.

A jogszabály szintén új bűncselekmények, amely lehetővé teszi, hogy a gyermekek játszani játékgépek, elő egy kötelező illeték a szerencsejáték-üzemeltetők, illetve eltávolítani bizonyos korlátozások promóciós díj versenyeken. Miniszter Hargey javasolta, két szakaszos megközelítés biztosítására, a változások lépnek elő hatékonyan, nem zavarja, hogy a Közgyűlés jelenlegi megbízatását. Az első fázisban fog kinézni, hogy változásokat 17 kulcsfontosságú területeken, elsősorban körül a föld-alapú szerencsejáték; ezek közé tartozik a gyermekek védelme, valamint a fiatalok, valamint pihentető üzemóra. Eközben a második fázis igényel hosszabb időn tartalmaz egy teljesen új szabályozási keret fogja szabályozni az online szerencsejáték, illetve a szerencsejáték-gépek. A Miniszter úgy érzi, szerencsejáték rendelet Észak-Írország nem fejlődött együtt a műszaki fejlesztések, a szerencsejáték-ipar. Hargey azt mondta: "a Szerencsejáték szabályozás nagyrészt változatlan maradt, mivel hozta 35 évvel ezelőtt fizetni mobil kaszinó.

Ennek eredményeként, a szerencsejáték rendelet itt nem tartott lépést az ágazat, valamint a technológiai változások. Véleményem szerint a változás már régóta esedékes."Egyértelmű, hogy a konzultáció során az emberek tartalom egy része a meglévő jogi korlátok a szerencsejáték-legyen nyugodt."De azt is hiszem, hogy a kormány a szerencsejáték iparban, mások ennél is jobban kell, hogy megakadályozzák, ellenőrzése érdekében, hogy a szerencsejáték." mi történt sam lányát kaszinó.

Ezzel a termékkel is vásárolnak