Ingyenes Online Kaszinó Szerencsejáték Oldalak

Az Espace-Jeux online szerencsejáték oldal bejelentett teljes bevétel a C$85.9 m, fel 29.7% - kal nőtt az előző év felett Loto Quebec célpontja a C$75.4 m. Mint egy OpenCorporates szóvivője azt mondta a Kanadai Sajtó, hogy "ha Quebec akarja, hogy azt állítják, valamilyen vezető szerepét a digitális kérdések, illetve a nyitottság, nem biztos, hogy rossz a hírneve." A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre. Espace-jeux marad egy apró szelete a Loto-Quebec általános műveletek, amely uralja a lottón üzleti bejelentett eladása 1.7% C$1.83 b ingyenes online kaszinó szerencsejáték oldalak. Espace-jeux regisztrált vásárló, alap rose 26% - os éves ingyenes online kaszinó befizetés nélküli bónusz kódok.
Loto-Quebec-mondta az online nyereség volt erős át a kaszinó, a lottó, a sport fogadás, függőlegesek, a "különösen jelentős" javulást mobil játék tevékenység. QUEBEC GOV NEM ÉRZÉKENY ÁT VLT MÓKÁK Eközben Quebec kormány harcol egy BRIT cég erőfeszítéseit, hogy használja a nyilvános adatokat, hogy kiküszöböljék a csalás, illetve egyéb pénzügyi crimes.

OpenCorporates.com van petíciót Quebec legfelsőbb Bíróság, hogy erő Quebec-hozzáférés a nyilvános adatok, mint Quebec a joghatóság, hogy megakadályozzák OpenCorporates–, akinek a munkája vezetett, hogy a tavalyi kiadás az úgynevezett Panama Papírokat – a használja az adatok ilyen módon. OpenCorporates' bejelentés acidly megjegyzi, hogy jött a parancs egy hónappal azután, hogy a helyi média használt OpenCorporates adatait, hogy fut történeteket Loto Quebec ez VLT szereplők nem betartja tartományi szabályozások, "hiánya a szabályok érvényesítése által érintett hatóságok." Quebec ez a vágy, hogy elrejtse a lax végrehajtási normák klasszikus példája az a veszedelem, hogy egyetlen szervezet a felelős mind a szerencsejáték műveletek, valamint a szabályozási felügyelet, mint az utóbbi korlátozhatja a nyereség, a korábbi. Tavaly novemberben, Quebec megrendelt OpenCorporates, hogy "megszűnik minden használata, beleértve a terjesztés, közzététel adatok" származó nyilvánosan elérhető forrásból, a Quebec-i vállalatok ingyenes online kaszinó nj. Ez a kategória tartalmazza a szárazföldi Mise-o-jeu 'fogadási esemény' parlay felhasználási üzleti, amely látta nő az eladások száma 16,5% - át, miután a cég irigykedve javított a kifizetési arány ingyenes online kaszinó dél-afrikában.

Ezzel a termékkel is vásárolnak