A Twin River Kaszinó Nyitva

Az új Elnök: Coharie Törzs tagja E a twin river kaszinó nyitva. Szenátor Tom Udall reméli, hogy Simermeyer segíteni fog abban a helyzetben, hogy megnyílik a lehetőség az összes törzseknek az állam a twin river kaszinó nyitva vagy zárva. Az Indián kaszinók az állam most nyújtani, mint a fogadási szolgáltatások ez a futár egy kaszinó. A jelölést egy három éves futamidejű, azt jóvá kell hagynia a teljes Szenátus, hogy valósággá váljon.

A csoport arra készül, hogy a nyereség egy új elnöke, valamint tagja a Coharie Törzs Észak-Karolina közel van a kereső a helyzetét az. Udall rámutatott, hogy ez különösen fontos, amikor annak biztosítására, hogy a tagállamok jóhiszeműen cselekszik, amikor a tárgyalási tömöríti a törzsek. hogy egy futó. Szerint a Charlotte Observer Simermeyer már sokan, hogy a sarokban a helyzetét egy kaszinó.
Craven Megyei rendőrfőnök, Scott Dacey, már énekelt a dicséri, kijelentve, hogy: "van egy jelentős test, a tapasztalat vonatkozó Nemzeti Indiai Szerencsejáték Bizottság, ő pedig egy jól lekerekített háttér hozni, hogy ezt a pozíciót." Szenátor John Hoeven, egy Szenátor Észak-Dakota is kommentálta Simermeyer, amely kimondja, hogy a jogi háttér, munkatapasztalat, illetve a jelenlegi helyzetben a szervezeten belül azt mutatja, hogy jól képzett, a pozícióra az osztó kaszinó. Segít Törzsi Erőfeszítéseket: Mások abban a reményben, hogy Simermeyer fogja használni a helyzetben, hogy segítsen törzsek más államokban a tárgyalási a szerződések a játék, beleértve a sportfogadás.Észak-Karolina meghalt sportfogadás, valamint a ló fogadási jogszabály júliusban. Sequoyah Simermeyer a társult biztos a szervezet, valamint jelölték az elnöki posztot korábban ezen a héten crown kaszinó sydney biztonsági munka. Azonban a szomszéd Dél-Karolina nem, annak ellenére, hogy erőfeszítéseit, a Catawba Indiai Nemzet, hogy megpróbálja megnyitni a játék helyszíne.

Ezzel a termékkel is vásárolnak