Szerencsés Műsoridő App

Orosz hatóságok továbbra is húzza meg a fogást az ország pénzügyi vezetékeket, hogy elbánjanak a jogellenesség, beleértve a nem engedélyezett szerencsejáték szerencsés műsoridő app.

Szerdán, orosz médiában Kommerszant arról számolt be, hogy Daniel Jegorov, helyettes vezetője, orosz Szövetségi Adó Szolgáltatás (FNS), kérte, hogy a pénzügyminisztérium a hatóságnak meg kell kényszeríteni a bankokat, hogy adjon tájékoztatást az ügyfél számlák, még akkor is, ha azok a számlák nem vonatkozik az adó szonda, annak érdekében, hogy "azonosítására, illetve elnyomja illegális üzleti tevékenységet." A Minisztérium még nem válaszol nyilvánosan, hogy a FNS kérelem, amely jelentősen bővítse a adóbehajtó képességét, hogy a monitor az átlagos orosz pénzügyi kapcsolatban. Ahogy a dolgok jelenleg állnak, az FNS csak kérésre banki információkat, ha szabálytalanságokat észlel az egyén adóbevallás, illetve a hozzáférés korlátozott, hogy ellenőrizte, hogy a gyanúsított info promo kódok.

Orosz törvényhozók is készített módosításokat, a meglévő törvényt, amely szükségessé tenné a bankok, hogy információt kell benyújtani, hogy Rosfinmonitoring (Szövetségi Pénzügyi Monitoring Szolgáltatás) vonatkozó minden kivonás pénzeszközök orosz Atm-ek használata külföldi bank kártyák. Oroszország kormánya közismerten paranoiás kapcsolatban bármilyen tevékenység lehet szó nélkül a kifejezett engedélye, pedig a további lépések annak érdekében, hogy megakadályozza a polgárok leereszkedő nemzetközileg engedélyezett az online szerencsejáték oldalak, amellyel az orosz bankok volna szükség, hogy blokkolja az összes tranzakciók Május 26 szerencsés műsoridő szabad érmék. Oroszország már mindent megtesz azért, hogy a csatorna a forgalom a tucat helyi engedéllyel rendelkező online sportfogadási oldalak során a 2018-as LABDARÚGÓ-világbajnokság, beleértve a jelentős fokozódását az online cenzúra szerencsés műsoridő jocuri p c nele ingyenes 777.

Oroszország internet watchdog Roskomnadzor blokkolt egy lenyűgöző 3,763 engedély nélküli szerencsejáték tartományok csak a július első hetében, miután blokkoló valamivel több, mint 12k oldalak júniusban. Annak ellenére, hogy ez a cenzúra, az orosz belügyminiszter úgy véli, hogy az ország még nem csinált enough hogyan fedezeti fogadások rulett. Rg.ru idézett Vladimir Kolokoltsev ami arra utal, hogy az önkéntes online hadseregek ugrás a cselekvésre, amikor egy gyerek eltűnik lehetővé kell tenni, hogy a csatorna az energiák más "érdekes projektek." Kolokoltsev azt javasolta, hogy a projektek javára válna önkéntes polgárőrök tartalmazza "a felismerés tiltott információkat" az interneten hogyan fedezeti craps fogadások. Kolokoltsev azt mondta, a minisztérium nem volt hajlandó úgy "minden olyan kezdeményezést, ami érdekel, konstruktív párbeszéd" a potenciálisan új, hatékony felügyeleti eszköz hogy. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre hogy bebiztosítsd magad a craps.

Ezzel a termékkel is vásárolnak