Bob No Deposit Kaszinó Bónusz Kódok 2021

Amerika lóversenyek ipar előre egy banner évre előre, miután az ország egyik vezető pénzügyi intézmény beleegyezett online fogadási a hitelkártyát.

Kedden, a Nemzeti Telivér Racing Szövetség (NTRA) bejelentette, hogy a JPMorgan Chase & Co megkezdődött jóváhagyó hitelkártya tranzakciók VELÜNK-engedélyezett előleg felhasználási (ADW) oldalak, más néven online verseny fogadási bob no deposit kaszinó bónusz kódok 2021. JPMorgan Chase & Co a nemzet legnagyobb hitelkártya-kibocsátó, több mint 80 millió aktív kártyabirtokos számlák szerte az országban bob kaszinó promo kód 2021.

A határozat jóváhagyása tranzakciók pecsételni a ADW ipar 7802 kereskedő kategória kód vezethet, hogy más jelentős kártya kibocsátók jóváhagyó hasonló intézkedéseket, amelyek jelentősen növeljék online pari-mutuel fogadási kezelni. NTRA VEZÉRIGAZGATÓ Alex Waldrop üdvözölték a keddi bejelentés, mint a "nagy győzelem az iparág" pedig különválasztják a lobbizás a Képviselő Andy Barr (R-KY), aki szolgál, mint Társ-Elnöke a Kongresszusi Ló Választmány, illetve (ami még fontosabb) szolgál a képviselőház Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága bob táncos ajándékokat nyerni póker.

Míg ADW piaci szereplők, mint a Stronach Csoport XPressbet, Betfair van TVG pedig Churchill Downs Inc TwinSpires szívesen kedden bejelentette, a hír is csak egy újabb példa a exceptionalism a pari-mutuel ipar élvezi, amikor államközi online szerencsejáték az usa-ban. Egyes bankok, mint a JPMorgan Chase kezdett blokkoló tranzakció ADW oldalak nyomán a 2006 folyosón a Jogellenes Internetes Szerencsejátékok Végrehajtási Törvény (UIGEA), amely a tiltott, a pénzügyi intézmények a feldolgozás nevében kifizetések az online szerencsejáték megjegyzést a lista a póker az interneten keresztül ovo. Racing lobbisták biztosította, hogy a pari-mutuel iparág van carveout az UIGEA, de a jogszabályok volt elég széles ahhoz, hogy számos pénzügyi intézmények választotta, hogy blokkolja ADW helyszínek ki a túlzott óvatosság a lista a póker az interneten keresztül gopay. Ez a második nagy lendületet az usa-pari-mutuel fogadási ipar kapott az elmúlt hat hónapban. Tavaly szeptemberben, az amerikai Pénzügyminisztérium, majd az Internal Revenue Service jóváhagyott új szabályokat, hogy a kuncsaftok' nyeremény adóznak, ami a NTRA van Waldrop úgynevezett "közül a legjelentősebb szabályozási előrelépéseket tett az ipar évtizedek óta." A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre listán az online póker könnyű győzelem.

Ezzel a termékkel is vásárolnak