Vörös Kutya Kaszinó Kódok Kaució Nélkül

Ma, Stanley Ho egyik úttörője, a Macau szerencsejáték, meghalt, 98 éves korában Hong Kong-ban vörös kutya kaszinó kódok kaució nélkül. Ugyanakkor azonban, Macau, annak ellenére, hogy sikeres növekedés alatt az évtizedek alatt Ho alatt, a régió továbbra is szenved a fallout a COVID-19 járvány. Ho alapított SJM Holdings Ltd dolgozott fel Macau a térképen, ami a globális kapcsolatok más piacokra is biztató változások az ágazaton belül, hogy egy milliárdos a folyamat, amivel őt a soraiban más globális titánok a szerencsejáték-ipar, mint Sheldon Adelson Steve Wynn.

Még Macau napi bruttó szerencsejáték-bevételek (GGR) esett bele a negatív számok a Május 18-Május 24, összehasonlítva az előző év azonos időszakában.Értesülések szerint, ahhoz képest, éves adat, a napi átlagos beugrott 103%, kereső közel MOP25 millió eurós (US$3,1 millió). A bevétel Macau ez a kaszinók eddig erősíti részben a high-end játékosok vörös kutya kaszinó comp pontok.
A tanulmány szerint a Macau Kutatási Központ azt mutatja, hogy több mint a fele, akik meglátogatták a Makaó közben a járvány célja, hogy gamble töltötte átlagosan MOP$87,000 a szerencsejáték tevékenység. A tanulmány középpontjában az időszakban a zárlat után jelentette be, továbbá be a játékosok látogatott Macau, többször is az elmúlt 12 hónapban. A kutatás azt is mutatja, hogy ez a típusú játékos volt arra ösztönzik, hogy vissza rendszeresen, hogy fenntartsák üzleti kapcsolatok.
Elemzők karbantartott optimizmus, hogy GGR majd vedd fel újra, amikor utazási korlátozásokat vörös kutya casino ingyen bónusz kódok. A tárgyalások folyamatban vannak, de a remény ott lesz lépést előre, amelyet június elején. vörös kutya kaszinó kódok 2021.

Ezzel a termékkel is vásárolnak