Nuts-poker League Után A Sárkányok Den

A domain neve, www.spartanpoker.com szintén nem azonosítható Agarwal, a bíróság azt mondta, sem töltötte a fejlődő web oldal, kereskedelmi ruha tervezése, valamint a védjegy, valamint a kapcsolódó költségek a regisztráció. Agarwal is igényelhet kártérítést a Spártai Online, csak akkor, ha sikerül a regisztráció, a védjegy, a bíróság azt mondta nuts-poker league után a sárkányok den. A négy egykori tagjai az Indiai Póker Bajnokság (IPC), aki elindított egy új cég, amely működik TheSpartanPoker.com a honlapon nuts-poker league sárkányok den. Agarwal, a bíróság szerint az is hozzájárult néhány összeg kérdés, alaptőke, de ugyanaz a megtagadták által Quadrific Média Pvt Ltd., a cég eredetileg működtetett Spártai Póker springfield ma kaszinó póker terem.
A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre gazella. A jogi köpött, hogy használja a Spártai Póker védjegyet Indiában oldották meg, hogy ez a veszteség Rajat Agarwal.

Agarwal is adott a profit egy részét, illetve díjazás igazgatója Quadrific Média, bár nem hivatalosan tartani részesedését a cégben a kaszinó szerződési feltételek. Egyébként Agarwal csoport is működik egy honlap, amelynek a neve "Spártai Póker," szikrázó egy ocsmány jogi csata a két nagy frakció több mint szellemi tulajdonhoz fűződő jogok, illetve vállalatirányítási normák gazella. A harc került, hogy a többi—most—egyesbíró padon a Kalkutta legfelsőbb Bíróság, amely lehetővé tette a Rozani csoport, hogy folytassa a műveleteket a Spártai Póker márka, domain-neve no deposit kaszinó usa-ban.

Ezzel a termékkel is vásárolnak