Elérhető Vagyok A Következő Időpontok

A nap folyamán, a víz tovább emelkedett, mivel előfordulhat, hogy a víz a Keystone Gát nyugati Sand Springs megjelent elérhető vagyok a következő időpontok.

"Meg kell tanulnunk a hatása a várható viharok, kedden, az Oklahoma pedig Central Kansas előtt megosztása becslések szerint újra megnyitás dátuma." Az emelkedő víz: hétfőn, a víz, az Arkansas Folyó kezdődött, hogy szivárog be a teraszra terület a casino resort elérhető vagyok a következő időpontok. Egy ismételje meg a kiürítés miatt újabb bombariadó is sor került korán 2011 októberében a legjobb kaszinó svédasztalos los angeles. Korábban, részei, a helyszín dél-parkolóban, majd az alsó szinten már elöntötte a víz.13 méterrel magasabb, mint az ingatlan medence fedélzeten, a fő részeit a hotel, kaszinó, valamint Ruth Chris, majd Turmixgép éttermek értesülések szerint nincs veszélyben az elárasztás szerint a tisztviselők a legjobb kaszinó svédasztalos minnesotában. A jelentés szerint hivatkozva egy sajtóközleményt, Folyami Szellem alkalmazottak továbbra is fizetett során leállt a legjobb kaszinó svédasztalos lake tahoe.
Szerint Tulsa Világ, egy hétfőn sajtóközleményben, vezérigazgató, a Folyó Szelleme, Pat Croft, azt mondta, hogy.. a legjobb kaszinó svédasztalos laughlin nv. "Minden létesítmények az ingatlan továbbra is stabilnak tűnik majd, mint a tervezett, vagy ellenállni a jelenlegi kiadás 275,000 köbméter másodpercenként a Keystone-Gát" - mondta Crofts. Crofts azt mondta, "Mint a tervezett, a víz szintje nem lépett be a belső az elsődleges emelet." Megszakítás nélküli fizetés: A fő munkaadó a terület, az üdülőhely foglalkoztat 1,600 munkavállalók, valamint a bi-heti bér néhány 2,5 millió dollárt renta de fennsík de juego kaszinó. Egyéb ingatlan kényelmi számos étkezési, valamint a szórakozóhelyeken, beleértve az 5000 négyzetméteres "Öt Óra van Valahol" bár, ami a legnagyobb a Turmixgép üdülőben, 30.000 négyzetméteres egyezmény meeting center..

Ezzel a termékkel is vásárolnak