San Manuel Kaszinó Svédasztalos Yelp

Amíg a gazdája így címoldalára az elmúlt hat hét, Maximális Biztonság fenntartotta a feltűnést, a New Jersey-i pálya, mivel a helytartók kimondta, hogy beleavatkozott a lovak az utolsó kapcsolja be a Május 4-Es Fokozatú én Kentucky Derby .
Talán én voltam túl olvassa a dolgokat egy kicsit túl sokat akar lenni, túlságosan óvatos," Servis mondta san manuel kaszinó svédasztalos yelp. Azonban, miután a vér munkát a colt látva, Maximális Biztonsági jól működik, Servis úgy döntött, hogy neki az 1-1/16 km-es verseny.

A múlt héten, a bizottság indítványozza, hogy utasítsa el az ügyet, mondván, hogy a pár nem állami érvényes állítás pedig, hogy a bizottság, amely felügyeli a felügyelők, valamint az állam verseny szabályait, a hatóság, hogy meghatározzák a verseny nyertesei san manuel kaszinó töltőállomás. A többi ló (szerepel az a kiinduló helyzet) tartalmaznia: Azonosító (6-1), aki befejezte a pénzt öt a hat karrier kezdődik, Parancs (12-1), a másik Servis ló, aki három győzelem, kilenc versenyen, valamint a Caladan (15-1), aki négy nyer, melyet a pénzt, minden a hat versenyen san manuel kaszinó érme árfolyam. Ugyanúgy, mint az utazás a Floridai Derbin, Maximális Biztonság megszerezte a vezetést a korai, ellenőrzött a tempót, majd elhúzódott, hogy megverte Country House által 1-3/4 hosszúságú befejezni az első a Churchill Downs top leggazdagabb kaszinó a világ. Korábban a héten, edző Jason Servis nem volt biztos benne, ha a colt be a verseny, amely arra szolgál, mint egy előkészítő a Monmouth Haskell Versenyre. Louisville-ben a múlt hónapban kiderült, hogy a második választás a 9-2 mögött Valószínűtlen.

Ezzel a termékkel is vásárolnak