60 Kaszinó út Greystanes Nsw 2145

Még egy World Series of Poker esemény befejezte a Rio All-Suite Hotel & Casino, ezúttal, hogy az Esemény #62, a $888 Őrült Nyolcas No-Limit Hold ' em 8-Handed torna 60 kaszinó út greystanes nsw 2145. Az esemény láttam 8,598 játékosok versengenek a nyereményalap $6,872,521 generált.
A végén volt Galen Hall, aki kiérdemelte az első helyet nyerni, miután legyőzte Eduards Kudrjavcevs a heads-up játék 6/62 barker utca kaszinó nsw. Az a győzelem, Hall szerzett az első karrier WSOP karkötő, plusz a nyeremény $888,888 60 blackjack ave frostproof fl - 33843.

Az utolsó nap, csak három játékos visszatér, Hall, Niels Herregodts, valamint Eduards Kudrjavcevs póker ingyen online barátokkal. Hall kezdődik, mint a chip leader, soha elveszíteni ezt a pozíciót, azt állítva, hogy a győzelem csak 55 kezét póker például 4 4 keresztrejtvény nyom. Egy all-in ellen Herregodts segítene Kudrjavecs a legalacsonyabb chip stack, hogy a középső, a Herregodts előbb-utóbb elhagyja az esemény a harmadik. Egyszer Herregodts megszűnt, Kudrjavcevs and Hall volna játszani egy rövid ideig, majd visszatérés után egy kis szünetet, hogy Kudrjavcevs, hogy csak 11 nagyvak bal.Ő dugja all-in Jack-10 Hall hívja a zsebébe 9s póker ingyen valódi pénzt nyerni. A 9s fogja fel, mint az igazgatóság futott 8-6-5-7-K, így a Folyosón az első karrier arany karkötőt, s az új cím, mint a $888 Őrült Nyolcas Bajnok.
Végleges Eredmények: A 2018-as WSOP továbbra is a Fő Esemény javában póker ingyen nem regisztrálj. Az induló járatok esetében a Fő Esemény össze ma, mint az esemény játszik a jövő héten át, amíg a győztes neve..

Ezzel a termékkel is vásárolnak