Beau Rivage Póker Szoba Száma

S.-alapú Everi Holdings Inc írt egy éves bevétel növekedése 43.4 százalék, a harmadik negyedévben, US$208.7 millió.

Azonban a vállalat számolt nettó veszteség US$6,1 millió időszakra, ahhoz képest, a nyereség US$5,7 millió egy évvel korábban.veri – ig, augusztus ismert, mint a Globális Pénz-Hozzáférés Holdings Inc – mondta a harmadik negyedévben 2015 működési jövedelem nettó vesztesége tartalmazza US$300,000 a szerzési, illetve egyéb egyesülés kapcsolatos költségek, a következő US$1.2 milliárd megszerzése Multimédia Játékok Gazdaságok Co, Inc által egyesülés tavaly decemberben beau rivage póker szoba száma. #8220;továbbra is, hogy végre az átfogó integrációs tervek kapcsolatos a beszerzés, ennek eredményeként elért jelentős költségcsökkentést beau rivage az új játékgépek. Keresztül, a végén a 2015 harmadik negyedévben, rájöttünk, run rate szinergiák körülbelül US$23 millió" - mondta Randy Taylor, Everi ügyvezető alelnök, valamint pénzügyi vezetője.e egészül ki: "Mi marad a pályán, hogy létrehoz teljes év korrigált EBITDA között US$200 millió US$205 millió." azután, hogy tavaly felvásárolta, Everi változott a szervezeti struktúra tartalmazza a két hadosztály beau rivage póker terem. Az egyik tartalmazza az eredeti fizetési üzleti, azaz a kínálat a készpénz-feldolgozási technológia, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokat, hogy a szerencsejáték-ipar biloxiba. A többi körzet kiterjed mi volt a Multimédia Játékok üzleti ellátó rendszerek, tartalom, elektronikus játék egységek kaszinók ms.

#8220;A harmadik negyedéves eredmények jelölje ki a következetes növekedési most elérése, mind a játékok, mind a kifizetéseket a vállalkozásokat," kijelentette, Ram V beau rivage póker terem száma biloxiba. Takarékos, a cég elnök-vezérigazgatója hely plusz bónusz kód győztes. #8220;már biztosított új ügyfél megállapodások .. slot bolygó 50 ingyenes pörgetések. mi bővülő körét a játékok üzleti belépés új piacok slot fáraó módja átutalás.

A gyorsított beruházások a játék tartalmát, illetve a fejlesztés elhelyezése számunkra, hogy nő a piaci részesedés pedig hozam nagyobb megtérülést elején 2017-ben" - tette hozzá. hogy az új telefon.

Ezzel a termékkel is vásárolnak