Hilton At Resorts World Kaszinó Bimini Bahama-szigetek

A Ladbrokes rögzítette 32% - os éves csökkenése csoport üzemi eredmény az első hat hónapban a 2015-re a £56.8 m ft 38.9 m hilton at resorts world kaszinó bimini bahama-szigetek. Az egyesült KIRÁLYSÁG-üzemeltető H1 adózás előtti eredmény is csökkent azonos időszakához képest 2014-ben, a £44-et fogsz érni ft 24.7 m. A számok 'kiemelt' számok, amelyek nem tartalmazzák a nagymenők, vagy rendkívüli tételek kaszinó közepén merida. Az üzemeltető tapasztalt nettó árbevétel-növekedés 1% - os, a BRIT kiskereskedelmi is egyre nagyobb 1% £410.5 m digitális emelkedő 7% £112.2 m kaszinó közepén guanajuato. Sportfogadás nettó bevétel jelentősen csökkent ugyanebben az időszakban csökkenő 26.3% £46.8 m ft 34.5 m kaszinó a központi város.

Erős növekedés volt rögzítve a nettó bevétel a Ladbrokes Ausztrália, ahol nőtt a £13,6 m ft 25.4 m évről-évre növekedést jelent 87% mi az a kis vak póker. A Ladbrokes vezérigazgatója, Jim Mullen azt mondta: "Az első fele eredmények tükrözik a kihívás a Ladbrokes mi az élő póker óra. "Bár vannak biztató ügyfél trendek, akkor vissza kell állítania a vállalkozás befektetni.

"Az eredmények egyértelműen azt mutatják, hogy miért kell változtatni, miért kell ilyen gyorsan." Azonban a VEZÉRIGAZGATÓ megjegyezte: "vannak jelek, H1, hogy az ügyfélnek van győződve arról, a Ladbrokes ajánlat – jó játék teljesítmény, erős mobil sportfogadás, kpi-ok, illetve növekedési Ausztráliában. "Van egy szilárd bázist építeni." A Ladbrokes a megállapodás, hogy az egyesülést a többi üzemeltető Gála Korall múlt hónapban, egy lépés, hogy vezet, hogy a teremtés a Ladbrokes Korall nyrt mi az a kis joe a craps.
Mullen azt mondta: "a javasolt egyesülés A Korall Csoport képviseli egy izgalmas lehetőség az üzleti, de a teljesítés módját, a hangsúly a csapat kell, hogy itt most a szállító a szerves terv, az épület jobb a Ladbrokes vezetői teljesítmény felé a 2017 célokat.".

Ezzel a termékkel is vásárolnak