Hozzászólás Gagner Au Póker Sur Betclic

Ami a Macau-piac általános tendenciák, a Galaxy Macau VIP bevétel volt, 38% - kal évről-évre le-4% a Q2 hozzászólás gagner au póker sur betclic. Részletek volt kevés, de GEG azt mondta, hogy "összpontosított mozog mind a műveletek fel a hatásfok görbe a lehető leggyorsabban", hogy foglalkozik a Macau piac "kihívást jelentő körülmények között." A Májusi megnyitása Fázis 2 GEG kiemelt ingatlan Galaxy Macau segített nyomja non-gaming bevétel 92% éves HKD 742m, a szállodai kihasználtság a 99% - os hozzászólás gagner au tournoi de póker. Annak ellenére, hogy a Macau VIP piacvezető, a "túlnyomó többsége" a GEG bevételeit most jön a tömeg, slot, illetve a nem-játék hozzászólás gagner au póker watch dogs.

Jövedelem lett volna körül HKD131m magasabb volt a szerencsejátékok mind a három GEG tulajdonságok nem "játszottam szerencsétlen" a negyedév során hozzászólás gagner au játékgép. Bevétel a három hónap alatt véget Szept petit kaszinó saint pierre de chartreuse.
De a szállás teljes bevétel HKD8.7b tükrözött a nagyobb számok emelkedő 9% egymás után, hulló 22% évről-évre petit kaszinó saint maurice de gourdans. GEG azt mondta, továbbra is "aktívan kezelni, az üzleti .. petit kaszinó saint paul-en-chablais.

Ezzel a termékkel is vásárolnak