Kanadai Szerencsejáték Nyeremény Minket

A real estate investment trust (REIT) székhelye 2016-Amerikai kaszinó hatalmas MGM Resorts International bejelentette, hogy az aláíró egy dolog, hogy látni fogja tölteni $1.06 milliárd annak érdekében, hogy vásárolni a Hard Rock Rocksino Northfield Park. MGM Növekedési Tulajdonságok KFT fut tizenkét helyszínek nevében MGM Resorts International beleértve A Délibáb, majd Mandalay Bay-ben, Las Vegasban, majd kiderült, hogy a megállapodás a jelenlegi tulajdonos az észak-Ohio helyszín, Milsteinnel Entertainment KFT, várhatóan közel során az év második felében, figyelemmel annak kézhezvételét a szükséges hatósági engedélyek kanadai szerencsejáték nyeremény minket.
Las Vegas-alapú MGM Növekedési Tulajdonságok LLC, amely szintén kezeli az MGM Resorts International New York-New York, Luxor, Excalibur, Monte Carlo, valamint A Park tulajdonságait, valamint az MGM Grand Detroit, Beau Rivage-Arany Sztrájk Tunica, kijelentette, hogy szándékában áll alap a legújabb megszerzése segítségével készpénz, valamint a meglévő adósság lebonyolítására. Folytatva a dolog, kijelentette, hogy várakozásai szerint a tulajdonjog megtartása, valamint a töltés éves bérleti díj összesen annyi, mint 60 millió dollárt.

James Stewart, vezérigazgató, az MGM-nek Növekedési Tulajdonságok LLC, hirdette, hogy a cég volt ragadtatva, hogy [csatlakozik] az északkeleti Ohio közösségi' s szerint 'folytatják a munkát a vezetőség, hogy tökéletes, a tranzakció azonosítani egy harmadik fél bérlő működik az eszköz tovább'. "Az MGM Növekedési Tulajdonságok KFT büszkén jelenti be, hogy a beszerzés a Hard Rock Rocksino Northfield Park, a legjobban teljesítő szerencsejáték eszköz Ohióban," olvass el egy csütörtöki nyilatkozata Stewart kanadai jogi meghatározása szerencsejáték. "Ez a vonzó mellett a portfólió várhatóan közepes magas egyszámjegyű százalékos növekedésre kell beállítani alapok a műveletek egy részvényre jutó, demonstrálva, hogy újra elkötelezettségünket generáló érték a részvényesek számára." Található, mintegy 17 km-re délkeletre, a belvárosban, Cleveland jelenleg által üzemeltetett Hard Rock International, a Hard Rock Rocksino Northfield Park funkciók egy minden időjárási lóversenyek pálya, valamint egy 200,000 sq ft szerencsejáték emeleten kínál meghaladja a 2300 videó lottó terminál mennyi s5 slot. A 110 hektáros létesítmény továbbá tartalmaz egy 1,900-ülés koncert helyszíne, egy autómosóban pedig benzinkút, egy 250 férőhelyes események tér, valamint a különböző élelmiszer, ital, valamint kiskereskedelmi egységek. "Ez a tranzakció jelent egy újabb jelentős lépés a végrehajtó az üzleti terv módon növekszik a korrigált alapok műveletek részvényenként, miközben változatosabbá teszi a kiváló minőségű eszköz, illetve bérlő bázis," olvastam a nyilatkozatát Stewart. mennyi s4 slot.

Ezzel a termékkel is vásárolnak