Ingyenes No Deposit Kódok Kizárólagos Kaszinó

Barclays vált az első nagy KIRÁLYSÁGBAN banki, hogy lehetővé teszi a mobil banking ügyfelek 'kikapcsolva' kiadások konkrét tevékenységek, beleértve a szerencsejáték. Hétfőn, Barclays bevezetett egy új szolgáltatás a mobil banking alkalmazás, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy engedélyezze a kiadások öt különböző típusú kereskedők, valamint az alkalmazás automatikusan csökken az összes tranzakció kereskedő kategória, hogy "ki van kapcsolva" az ügyfelek.

A kategóriák a következők szerencsejáték, amely áthidalja a skálát kaszinók, versenypályák, fogadóiroda, az online szerencsejáték, sőt lottó sorsoláson a jegyeket, kaparós sorsjegyek. Egyéb kategóriák a következők élelmiszert, valamint a szupermarketek; éttermek, élelmiszer üzletek, kocsmák, szórakozóhelyek; benzinkutak; valamint a díj mértéke weboldalak, majd a telefon vonalak. A program jelenleg csak akkor működik, Barclays betéti kártyák de a bank állítólag azt tervezi, hogy integrálja a hitelkártyák be a programot egy későbbi időpontban ingyenes no deposit kódok kizárólagos kaszinó. Barclays ügyfelek, akik nem használják a mobil banking blokkolja a kereskedő kategóriák telefonon banki vagy ellátogat a helyi Barclays ág ingyenes no deposit kaszinó valódi pénzt nyerni. Barclays dolgozott együtt a Pénzt Tanácsot Bizalmat kell építeni kutatás a Pénz, mind a Mentális Egészség Szakpolitikai Intézet fejlesztése az új funkció, illetve azonosítani a típusú ügyfelek, akik a legjobban szükség volt rá irányítja a kiadások.
A Press Association idézett Marc Vés, elnök-VEZÉRIGAZGATÓ az ipar által finanszírozott jótékonysági csoport GambleAware, barátságos Barclays új funkció, remélve, hogy más BRIT bankok kövesse Barclays vezető ingyenes no deposit kódok cool cat kaszinó. "Kezdeményezéseket, így fontos szerepet játszhat abban, hogy csökkentse a szerencsejátékkal kapcsolatos árt." Jeremy Wright, a BRIT miniszter, aki felügyeli, hogy a szerencsejáték-ipar, azt mondta, szerencsejáték volt "egy olyan terület, ahol mind az ipar, mind a kormány fontos szerepet játszani", s hasonlóképpen sürgette, hogy "mások is a bankszektor, hogy kövessék a példát." Barclays nem az első BRIT pénzügyi intézmény, hogy fogadjon el egy ilyen rendszer. Májusban mobil-csak a bankárok Monzo bejelentette, opt-in stratégia, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy megakadályozzák a használatát a Monzo beszámoló a szerencsejáték céljára ingyenes no deposit kaszinó egyesült királyság 2021. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.

Ezzel a termékkel is vásárolnak