Az Azure-app Szolgáltatás Slot Forgalom

Mi az, amit nem vártam, hogy ilyen gyorsan.

Ez a férfi miért tartják az egyik legjobb a szakmában az azure-app szolgáltatás slot forgalom. Látod, nappal azután, hogy a Brit játékos az év látványosan fújt $100,000 egy kicsit kevesebb, mint nyolc órát játszani a $100,000 Ausztrál Póker Kihívást, Trickett iratkozott fel kell játszani a LK Ékszerek $250,000 Kihívás készült, elég jól mutatja magát az azure-app szolgáltatás slot árképzési.
Annak ellenére, hogy viszonylag vékony mező, a minőség, a játékosok a verseny nem hiányzik az elismerést az azure-app szolgáltatás slot forgalom. A következő megálló, nézd a túra feje fölött a Soo hazája Korea, ahol az APT-Ázsiai Sorozat Jeju beállítása sor február 27-Március 6, 2013-ban a Királyi Palota, Kaszinó, Oriental Hotel Jeju az azure-app szolgáltatás swap slot. Erik Seidel is ott volt, ahogy a Makaói high rollers Richard Yong, Winfred Yu. Ok, ez nem igaz póker játékosok több gazdag.
Trickett ténylegesen készült high-roller események egy speciális, miután összegyűjtötte egy megdöbbentő $16 millió események nevezési kezdve a $100,000 $1 millió, beleértve a második fejezd be a Nagy, Az Egyik Egy Csepp ahol-annak ellenére, befejező második, hogy Antonio Esfandiari, még mindig sétált haza a 10 millió dollárt. Soo volt, hogy túlél honfitársa Minsoo Kim a cím, de a végén sikerült, hogy nem csak a győzelem az APT első versenyen az év, de az is lőtt fel, hogy először az APT Player of the Year verseny.Összességében, ez egy újabb top flight verseny az Asian Poker Tour. Emlékszel, amikor arról beszélgettünk, hogy Sam Trickett látványosan összeomlik a 100 000 dolláros tornán a Aussie Millions korábban ezen a héten?Emlékszel, amikor azt mondta, hogy ugrál vissza a vége előtt a héten nyerni egy versenyt egy még nagyobb buy-in?Igazából, már gondoltam, hogy a Trickett, hogy ugrál a szegény mutatja játék a kaszinó angolul.

Ezzel a termékkel is vásárolnak