Kaszinó által A Tengeren Falmouth

Máltai online kaszinó megoldások cég Játék Innovációs Csoport (Koncert) Incorporated bejelentette, hogy a Koncert Játékok enterprise lesz bővíti jelenlétét az Egyesült Királyság miután megkapta az engedélyt a nemzet Szerencsejáték Bizottság szabályozó.Új játékok a Brit piacon: A St Julian-székhelyű cég használt rövid csütörtök sajtóközlemény elmagyarázni, hogy az új engedély lehetővé teszi a Koncert Játékok jármű, hogy kihasználja a business-to-business licencet ahhoz, hogy a kínálat új játékok, hogy 'fehér-címke', mind a külső ügyfelek operációs az Egyesült Királyságban kaszinó által a tengeren falmouth.
Ingyenes licencek: A kinyilatkoztatás jön csak egy héttel azután, Oslo-felsorolt Koncert Bele tintával egy dolog, hogy az, hogy ez nyújtson az online kaszinó-MetalCasino.com egy sportfogadás, míg az újító kijelentette, hogy az új engedély van beállítva, hogy kiegészíti a saját Brit software and business-to-consumer licencek. Biztos a siker: Mathias Larsson, Ügyvezető Igazgató Koncert Játékok, kijelentette, hogy ő volt ragadtatva, hogy kapott a Szerencsejáték Bizottság jóváhagyás ilyen korán az utazás előtt elmagyarázza, hogy a cég jelenleg dolgozik keresztül, a hitelesítési folyamat több más joghatóságok beleértve a New Jersey-ben, Dánia, Olaszország, Svédország, Kolumbia, Spanyolország kaszinó által wichita falls tx. Larsson vallomását olvasta.. tippek a texas holdem póker versenyek. "Szabályozott piacok a jövőben az ipar része az alapvető stratégia jelen van minden szabályozott piac tippek a játék-texas holdem. Az Egyesült Királyság piac egyik legversenyképesebb Európában következmények a szerencsejáték az iszlámban.
A partnerség a Jáde Nyúl, megvan a szakértelem játékok épül, elsősorban az amerikai Egyesült Királyság piac biztosak vagyunk benne, hogy a játék sikeres lesz tippek játszik élő póker versenyek. Láttuk, hogy a piaci üdvözöljük az első játék, pozitív módon." three rivers kaszinó covid óra.

Ezzel a termékkel is vásárolnak