Monopólium Nagy Pénz Tárcsa Slot Gép

Piac-széles, a helyzet úgy nézett ki, kedvezőbb, ha számít a $26.75 m, akit a kaszinók online szerencsejáték műveletek októberben, a $6.9 m szerzett keresztül sport fogadás monopólium nagy pénz tárcsa slot gép. Ezen a héten, Caesars bejelentette, hogy $56m felújítási terv Harrah ' s Part Torony lakosztályok, vendégszobák, az első fázis, amely a cég reméli, hogy teljes a jövő év elején.
A termék alapon, október brick-and-mortar nyereség volt, szemben a testület, mint slot javult 5.3% - a $142.5 m játszóasztalok lőtt 15.2% - a $58.1 m monopólium nagy esemény slot felülvizsgálat. Ocean Resort Casino is le szeptember tartozó $1.8 m $13.1 m. Szerint a New Jersey-i Részlege, a Szerencsejáték-Végrehajtás, az állam kilenc kaszinók által generált brick-and-mortar játék dollár bevételt 200.6 m októberében, 8% - kal magasabb, mint a múlt hónapban, de élesen szeptember 2018 dollár 232m monopólium kaszinó atencion al kuncsaftok. Hard Rock Atlantic City október bevétel hit $23.2 m, le $2.7 m-től szeptember jelölés a negyedik egyenesen hónapban csökken, mivel az ingatlan nyitotta meg június végén. Atlantic City kaszinó, sír 'kannibál' után, de a kaszinók, hogy olyan nyitott előtt, hogy a piac két újabb érkezők jelentett bevétel csökken október monopólium hozza a házat slot. Caesars Entertainment úgy gondolom, hogy a megoldás támaszkodik a gussying fel a meglévő tulajdonságok újra kibelezni a bevétel felfalta az új belépők számára kaszinó saint laurent-des fák.

Harrah ' s ($23.8 m, -21.7%), valamint a Caesars ($20.2 m, -21.4%) számolt be, a legnagyobb egyéni csökken, míg a Kaszinókban teljesítmény sem volt sokkal jobb ($14.3 m, -14.7%).

Ezzel a termékkel is vásárolnak