Teljes Kaszinó Kod Promocyjny Bez Depozytu 2021

Adatvezérelt szoftver szolgáltató Betgenius bejelentette, hogy csütörtökön a találkozó Matt Stephenson, mint az új Ügyvezető Igazgató teljes kaszinó kod promocyjny bez depozytu 2021.
Stephenson helyettesíti Jack Davison, aki most felügyeli a csoport kereskedelmi stratégia az új helyzetben, mint Vezető Kereskedelmi Tisztviselő Zseni Sport-Csoport teljes kaszinó kod promocyjny fórum 2021. Stephenson egy veterán a szerencsejáték-ipar, a több mint 15 éves tapasztalattal teljes kaszinó kod promocyjny bez depozytu. Volt korábban három évig a Sport Index, mielőtt csatlakozott Betgenius 2005-ben. Miután jelentős szerepe volt a vállalat sikere azóta, Stephenson új szerepet fog látni feltételezve, hogy a teljes felelősséget a kereskedelmi Betgenius' lakosztály sportfogadás termékek, valamint a kiszervezett kereskedési eszközök gyémánt kaszinó rablás nagy con útmutató.
Matt Stephenson megjegyezte, miután a promóció: "az egyik legerősebb csapat a szektor át az értékesítés, valamint a technológia, Betgenius készül a még nagyobb siker az elkövetkező években, de büszke vagyok arra, hogy meg kell adni a lehetőséget, hogy vezesse az üzlet ebben az időben."A vállalati nyilatkozatot, Zseni Sport Csoport Mark Locke azt mondta: "Matt tudás, a sportfogadás szektor felülmúlhatatlan."Mint Betgenius megy időszak példátlan növekedést tükrözi rekord számú költségtérítést, valamint a bővülő csapat – az élmény felbecsülhetetlen lesz, mint továbbra is az innovatív múlttal, valamint nő a jelenléte világszerte." gyémánt kaszinó rablás nagy con bugstars.

Ezzel a termékkel is vásárolnak