Azonos Színű Pókerben

r Wong sikerül Rob Goldstein, aki már várja, mint Homok a Kínai ideiglenes elnök, mivel az év elején azonos színű pókerben. Tisztelt Goldstein lett az elnök, COO az anyavállalat Las Vegas Sands idén, cseréje Michael Leven, aki nyugdíjba ment.r Wong szolgált a különböző vezető üzleti szerepek, beleértve a közelmúltban, mint elnök-vezérigazgatója a hongkongi tőzsdén jegyzett Hsin Chong Építési Csoport Kft.

Egy egység a csoport – Hsin Chong Mérnöki (Macau) Ltd – egy kulcs vállalkozó a Homok a Kínai US$2.7 milliárd Párizsi Makaó projekt (a képen).r Wong is tartott felső vezetői pozíciót töltenek be számos más vállalatok az ingatlan fejlesztés, valamint építőiparban ágazatok, beleértve a Henderson Kína Holdings Ltd, Shui A Csoport K. Wah International Holdings Ltd – az utóbbi egy cég kapcsolódik rival kaszinó üzemeltető Galaxy Entertainment Group Ltd.ccording, hogy Homok a Kínai kiadás, Wong Úr is szolgált a különböző szinteken a Hong Kong-i kormány.Ő is választott tagja a Nemzeti népi Kongresszus a Kínai népköztársaság 15 éve, 1997-től 2012-ig. Wilfred egy egyedülálló kombinációja a magán, mind az állami szektor tapasztalat azt hiszem, felbecsülhetetlen lesz, hogy a társaság ezen a ponton a történelemben a" Sheldon Adelson, elnök-vezérigazgató, mind Homok, Kína, Las Vegas Sands, azt mondta egy nyilatkozatában azonos idősávban. Voltunk egy része a Macau közösségi több mint egy évtizede, valamint az igények, valamint a felelősségünk, hogy az emberek Macau, drámaian megváltoztak, mióta megnyitottuk a Homok Makaó 2004-ben magánház értékesítési kaszinó nsw.

Mint elnök a Homok, Kína, Wilfred képes lesz arra, hogy a tapasztalat, hogy a munka segít nekünk diagram egy útvonal a következő évtizedben a siker Macau," Tisztelt Adelson ki.r Goldstein, kommentálva a találkozót, mondta Wong Úr karrierje az üzleti, mind a nyilvános szolgáltatás "nyújt a cég más-más nézőpontból, betekintést megközelítések, hogy értékes lesz Sands Kína a jövőben". Elhelyezés Wilfred együtt a tapasztalt menedzsment csapat Macau erősen pozíciók, hogy a cég továbbra is, hogy végre a stratégia maximalizálása a legfontosabb lehetőségek állnak előttünk" - mondta.rokerage Sanford C. Bernstein Kft mondta kedden, a megjegyzés kiadott Hong Kong, úgy gondolta, "Wong Úr elsődleges felelőssége lesz, hogy jár, mint Sands összekötő" a Macau kormány, illetve a Kínai központi kormány privát online póker terem barátokkal. #8220;Ez a találkozó jön egy kritikus helyzetben Makaóba, mivel a kormány jelenleg folytat, a félidős felülvizsgálata a szerencsejáték koncesszió, valamint elosztása szerencsejátékok, hogy új kaszinó projektekhez (beleértve a Sands Párizsi)" - írta elemzők Vitaly Umansky, Simon Zhang Bo Wen. Frissítve 8.05-kor, Szeptember 15).

Ezzel a termékkel is vásárolnak