Melhores Jogadores De Poker Portugueses

A platform a Neon egy központi eleme EGY, illetve biztosítja a piaci szereplők egyetlen megtekintése az ügyfelek. Miután a telepítés befejeződött, a Grosvenor létesítmények, Playtech Kiskereskedelmi lesz erőd, hogy az Egyesült Királyságban több mint 90% - a a kaszinók a terület használata a felső-kezelő rendszer melhores jogadores de poker portugueses.
Befejezése után a Genting létesítmények, Playtech most koncentrál, hozzátéve, az új élvonalbeli irányítási rendszer, hogy a Grosvenor Kaszinók, az egyesült KIRÁLYSÁGBAN melhores jogos de poker online gratis. Egy HTML5 kezelőfelületét használja a Microsoft Azure Felhő platform, a Playtech amely egy átfogó végrehajtását, a szoftver, valamint a menedzsment szolgáltatás a platform melhores jogos de casino online.

Neon által használt Grosvenor Kaszinók kezelni ügyfél-információk nyomon adatok melhores jogadores poker do mundo. Intelligens Szerencsejáték-Systems leányvállalata Playtech, aki Ügyvezető Igazgatója, Martin Sykes kijelentette, hogy a cég büszke arra, hogy partnere az egyesült KIRÁLYSÁG legnagyobb kaszinó az üzemeltető, mind a cement a pozícióját, mint a leggyorsabban növekvő szállító rendszerek kiskereskedelmi kaszinók mi az esélye. A projekt Grosvenor egy másik példa a vállalat egyedi konzultációs megközelítés szerint Sykes. Playtech végzett kiterjedt figyelem gyakorlat, amely segített, hogy elemezze a követelményeknek, a Grosvenor majd szorosan együttműködött a kaszinó működési szakértők, hogy azonosítani tudjuk a lehetőségeket, hogy javítsa a rendszerek, valamint az üzleti folyamatok a kaszinók. hogy egy flush póker. Playtech EGY Omni-csatorna megoldás csatlakozik az online szerencsejáték műveletek kiskereskedelmi szolgáltatások, maximalizálva kereszt-csatorna játékos átalakítás mi az esélye. Grosvenor Kaszinók az Egyesült Királyság vártam, hogy egy új kaszinó irányítási rendszer ismert, mint a Neon által biztosított Playtech Kiskereskedelmi, egy szerencsejáték szoftver ellátási cég, aki nemrég fejezte be, hozzátéve, Neon, hogy egyes 43 Genting Kaszinók, az egyesült KIRÁLYSÁGBAN hogy 4 egyforma a texas holdem.

Ezzel a termékkel is vásárolnak