Melhores Jogadores Poker Do Mundo

Bízunk benne, hogy hozza az új partnereket, hogy a piac működik együtt, hogy hozzon létre egy új szerencsejáték-korszak." A bejelentés következik a folyamatos növekedés a Relax Gaming globális elérni, hogy aláírta sokasága foglalkozik az elmúlt pár hónapban melhores jogadores poker do mundo. A piaci szereplők számára, ez arra szolgál, hogy bontsa ki a piacvezető tartalom elérhető a Relax Gaming, valamint a játék stúdió partnerek, míg a stúdiók kihasználhatják Relax Gaming meglévő, átfogó piaci penetráció mi az esélye.
Média kapcsolat: Robin Hutchinson, Négyzet a Levegőben Email: [email protected] T: 00 44 203 586 8266 Arról, Relax Gaming Alakult 2010-ben, Relax Gaming egy díjnyertes multi-függőleges szerencsejáték-szolgáltató irodák Málta, Észtország hogy egy flush póker. "Szorosan együttműködik a stúdió partnerek áll a középpontjában, Nyugi Játék casino ajánlata büszkék vagyunk arra, hogy képes lesz arra, hogy ez egy új szintre mi az esélye. Simon Hammon, Relax Gaming CPO, mondta: "Az elkötelezettség, hogy szállít egy sokféle tartalmat az egyre növekvő üzemeltető hálózat középpontjában a növekedés stratégiáját, majd nagy örömünkre szolgál, hogy egy nagy lépést előre a ambíciói a dob Ezüst Golyó Partner Program hogy 4 egyforma a texas holdem.
Az omni-csatorna nyitva gaming platform, Ezüst Golyó, terjesztése, több ezer vezető iparág játékok, többek között saját fejlesztésű címek minden szereplő számára mi az esélye. Egy új iparág alternatíva a tartalom szállítás, a megoldás nyitott kaszinó platform létre, agilis, minőség-hajtotta, erős online kaszinó teljesítmény szem előtt hogy 20 blackjack.
Relax Gaming jelenleg engedélyezett az egyesült KIRÁLYSÁG Szerencsejáték Bizottság, Máltai Szerencsejáték Hatóság, Az Alderney Gambling Control commission, valamint a román szabályozó szerencsejáték. Azt tervezték, hogy felajánl egy gondtalan út piacon, amely kiemelkedik a sebesség tekintetében keresztül egy egyszeri integráció, átlátható kereskedelmi feltételeket kaszinók közelében newport beach. Pihenni is működik, saját póker kliens, partnerségben a Unibet, akikkel is fut egy bingó hálózat, mind a jellemző egyszerű, játék, élénk, grafika, alapozott mobil használatra kalifornia.

Ezzel a termékkel is vásárolnak