Vagy Te Tipp Egy Slot Kísérő

A személyzet egy színes asztaloknál a fogadóirodában a Manchester nevű rendőrség a múlt héten, miután egy vendég követelték vissza £60 tipp. Egy pár héttel ezelőtt, egy harminc-valami ember volt a kedve, miután jogilag enyhíti színes asztaloknál, amit a Manchester Evening News úgynevezett "nagy mennyiségű pénzt." Sem a konkrét összeget a punter nyereményét, sem az esemény, amely feltett kiderült, de a punter éreztem, hogy kellően ünnepi megosztani £60 a személyzet a Kereszt Utcai boltban.
Gyors előre -, hogy a múlt pénteken a punter vissza a boltba, egy teljesen más lelkiállapotban.Úgy tűnik, hogy elviselt egy szerencsém, a punter követelték vissza a £60 tipp vagy te tipp egy slot kísérő. Ha a munkatársak akadályozott ebben a kérés, a punter nőtt dühösebb, igényes személyzet, hogy a pénz, amelyet 3-kor, hogy nap közben titokzatosan, amelyben tájékoztatja őket arról, hogy ők "nem tudom, ki vagyok." A nyugtalanság, a bolt vezetője felhívta a rendőrséget, de a punter amscrayed előtt a Nagyobb Manchesteri Rendőrség a helyszínre érkezett kéne egy tipp vendéglátó. Vagyis bolt személyzet még mindig nem tudom, hogy ki ő. Eközben egy Korall fogadóirodában a West Midlands-i reméli, hogy a rendőrség azonosítani három csalók, akik elvitték a vállalat közel £3k múlt hónapban vagy te tipp kaszinó kereskedők. A bolt fixed-odds fogadási terminálok (FOBT) lehetővé teszik, hogy a kuncsaftok, hogy nyomtassa ki bevétel megjelenítésére az egyensúlyt a hitel a gép. A jelentések szerint a trió valahogy babrált a gépet úgy, hogy a nyomtatás bevételek jelezve, a fennmaradó hitel nagyobb, mint a tényleges egyenleg.

A több órán június 18-án, a trió állítólag nyomtatott ki hamis számlákat érdemes £2,955, akkor megváltott a számla készpénz egyéb Korall üzletek.Őszintén szólva, mi fél gyanítom, hogy a problémás trió valójában egy BBC marketing csapat, hogy támogassák a BBC Egy új dokumentumfilm-sorozat, nagy-Britannia a Bukinál, amely elsősorban a nyüzsgő folyik a Korall bolt Nyugat-Yorkshire-ben. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre vagy te tipp vendéglátó.

Ezzel a termékkel is vásárolnak