Latex-ite Vs Blackjack Felhajtón Sealer

A Nevadai Szerencsejáték-Ellenőrző Testület elutasította a panaszt nyújtotta be a múlt hónapban ellen egy Las Vegas-i kocsmában, mert megszegte a munkavédelmi szabályokat, valamint az üzemeltetési alkalmasságra rendelet. A Kopper Hordó Délre található, a Keleti Torino Avenue, Las Vegas, 24 órás kocsmában, amely arra szolgál, étel részeként, egy öt-ingatlan lánc volt a tárgya által benyújtott panasz az Ellenőrző Testület Aug.
A panasz szerint a testület ügynök egy előre be nem jelentett ellenőrzést megfigyelhető hat ember játszik, bár a felső játékgépek megsértése munkavédelmi szabályok, 9:30 óra, július 31. Abban az időben, kocsma műveletek bar maximum kellett volna zárni.
A bár egy tiltott szerencsejáték licenc, ami azt jelenti, hogy tud működni, akár 15 játékgépek latex-ite vs blackjack felhajtón sealer. A Nevadai főügyészségen feljelentést egy-gróf panasz abban az esetben, nevében az Ellenőrző bizottság latin casino new jersey-ben. Kedden, a hivatal kiküldött felmondólevél kelt Szept. 8 ez által aláírt három tagja, az Ellenőrző Testület. Hivatkozva a bizalmas nyomozás egy képviselője, az Ellenőrző bizottság nem kommentálta az oka, hogy az önkéntes elbocsátás a panasz latex gantt diagram időpont formátum. Az elbocsátás azt jelenti, hogy a vállalkozás nem hívott, mielőtt a Nevadai Szerencsejáték Bizottság a végleges zsűri, meghallgatásra. Képviselői Kopper Hordó Dél-szerdán csökkent hozzászólás a panasz. hogyan illegális szerencsejáték-gépek munka.

Ezzel a termékkel is vásárolnak