A Szerencsejáték Alkalmazások Valódi Pénzes Sport

veri Holdings Inc, egy Egyesült Államok-alapú szakember a készpénz kezelési technológia, elektronikus játék tartalmát a casino ipar, számolt nettó veszteség US$4.1 millió, a negyedik negyedévében, hogy 2019-ig, míg a profit US$4.2 millió egy évvel korábban a szerencsejáték alkalmazások valódi pénzes sport.
A cég azt mondta, hogy a nettó veszteség következtében adózás előtti US$6.4 millió felelős kapcsolatos jogviták rendezésére vonatkozóan, hogy a fintech műveletek.ames szegmens bevétel volt US$77.0 millió, a negyedik negyedévben a 2019, fel 15.0 százalékkal, az előző év alatt a szerencsejáték apps. A fintech osztály jelentett bevétel US$65.3 millió, a növekedés 29.7% - os a hasonló időszakban 2018-ban hogy valódi pénzt fizetni. djusted EBITDA a beszámolási időszak-kal nőtt MINKET 8.6 milliót – vagy 15.8%-os évről évre – US$63.2 millió.veri közzétett nettó jövedelem US$16.5 millió teljes 2019, egy-a harmadik év feltételeket a szerencsejáték apps.
A növekedés volt a bevétel-kal nőtt 13,6 százalékra rekord US$533.2 millió, azt mondta, a cég.r Rumbolz egészül ki: "azt is megállapították, hogy erős alapítvány szállít növekedés a belépés a játékos hűség termékek, szolgáltatások piacra." veri azt mondta, decemberben fizetne összesen US$20 millió megszerezni bizonyos eszközök a magánkézben lévő Micro Gaming Technologies Inc hogy valódi pénzt fizetni. Az utóbbi cég gyárt szoftver automatikusan elvégzi, a pálya jelentés kaszinó játékos akciók nevében játék helyszín, szereplők szerint a vállalati weboldal. a szerencsejáték apps.

Ezzel a termékkel is vásárolnak