Nyerési Esélyek A Blackjack-ellen-kereskedő

Egy sportfogadás panel szerencsejáték szponzori megdicsért ezen a nyáron egyedülálló marketing kampányok, a Lebegés Szórakoztatás, GVC Gazdaságok.
A Paddy Power, a Lebegés márka, a "szponzor nélküli" számos BRIT labdarúgó csapat részeként a "Mentsük meg a Pólót" sorozat, míg a GVC adományozott több labdarúgó szponzorálás, a szeretet. Azonban a Paddy Power kampány elkerülhetetlenül keletkező rengeteg a PR, a márka ismertségét, míg a GVC tulajdonú Bwin gyors volt, hogy kiterjeszti a szponzori a Valencia a Spanyol annak ellenére, hogy az anyavállalat nyomj egy BRIT védnökség. Mikor megkérte a Szerencsejáték Bennfentes, ha ezek a stratégiák voltak, álnok, a természet, a testület egyetértett, hogy a "teljesen öncélú" – de okos módon foglalkozik a kérdéssel nyerési esélyek a blackjack-ellen-kereskedő.
Rory Anderson, 12Bet Tanácsadó, azt mondta: "Teljesen öncélú, azt látjuk, hogy.Így aztán pedig azt hiszem, a Paddy Power nagyon okos.Ők elhelyezni magukat, mint egy márka, ami érték."Conleth Byrne, OnePoint Ügyvezető Igazgatója hozzátette: "számomra a GVC dolog valójában nagyon okos nyerési esélyek a blackjack casino. A probléma az, hogy egy olyan világban élünk, ahol bármilyen ügyes marketing lesz bírálta, mert elősegíti a szerencsejáték."Élünk, egy idegen világban, ahol akarja, hogy növekszik a vállalkozás, de nem szabad, hogy támogassák azt, hogy bárki is boogie nights hollywood kaszinó lawrenceburg indiana. Szóval ez egy elég trükkös sort, hogy elérje."De igazad van, az álnok, mert kell egy kis őszinteség boogie nights hollywood kaszinó belépődíj. GVC azt mondták, hogy társadalmilag felelős aztán aláírt egy szerződést a Valencia a következő héten.

Az időzítés nem volt túl jó, mert elveszi a pozitivitás az első bejelentést."Kattintson ide, hogy olvassa el a Szerencsejáték Bennfentes mélyreható elemzés a témában július..

Ezzel a termékkel is vásárolnak