Mi A Szintre

Az elme mögött az ötlet, mindegy, hogy a koponyán belül Judith Glynn, tagja a Stratégiai Tudomány csapat, ki a tanácsadó, hogy az Ázsiai-Csendes-óceáni Egyesület, a Szerencsejáték Tanulmányok, valamint tagja a Nemzetközi agytröszt a Szerencsejáték Kutatás, Politika, mind Gyakorlatban. Massachusetts Szerencsejáték-Biztos úr, James F mi a szintre. McHugh, mondta A Távirat, hogy ő aggódik amiatt, hogy a javaslatok vezethet, hogy az emberek azt hiszik, hogy a "dada állam", így ne az emberek akarnak játszani a régióban, hanem látni őket elmászkálás, hogy a kaszinók a közeli Connecticutban, New York, Rhode Islanden hogy ezt kaszinó rablás. Glynn, illetve a csapat által bérelt a Massachusetts Szerencsejáték Bizottság, hogy segítsen hiszem módon csökkenti a szociális kiadásokat, a szerencsejáték, a bizottság vállalta, hogy válaszol, hivatalosan, a javaslat a következő hetekben milyen engedélyre van szükségem.
Az ötlet ismert, mint a "play management" lehetővé teszi, hogy a kuncsaftok, hogy meghatározott napi veszteség-limit van, hogy ha sikeresen eredményezheti, hogy a játékos megkapta a hűség bónusz, hogy potenciálisan megváltott extra szabad játszani hogy a munka egy kaszinó. 'Játszani irányítási rendszerei már próbáltam olyan országokban, mint Ausztrália, Új-Zéland, Norvégia, Svédország, de nem áll rendelkezésre elegendő adat ahhoz, hogy megmondd, sikeres is ők valójában milyen szinten kell. A terminológia jól ismert a póker ipar úgy tűnik, hogy egyre gyakoribb a casino ipar, mint az elmélet a "play management" úgy tűnik, hogy veszi fel a fejét -, gőz -, jelenleg találja magát, a vita tárgya a táblázatok, a hierarchia, a Massachusetts Szerencsejáték Bizottság HQ hogy legyen. Hányszor voltál már olyan helyzetben, ahol nem egy átmeneti elvesztése, az ellenőrzés sétált el egy kaszinó, egy nagyobb veszteség, mint amire számítottak?Így elleni küzdelem ez a probléma, hogy hozzanak egy loss limit hogy a gyémánt kaszinó rablás. G Glynn mondta A Távirat, hogy a rendszer képes termelni 'kényszerítő állami egészségügyi ellátások,' segítve azok a játékosok, akik "hév" az izgalom, hogy a szerencsejáték képes az a pillanat hevében.
Ha a rendszer jóváhagyott ez lesz az első a maga nemében, az Usa-ban a legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre delai financement express banque kaszinó.

Ezzel a termékkel is vásárolnak