Az Atlantic City Kaszinó Nyitva

Ázsiai kaszinó üzemeltető, Ezüst Örökség Csoport Korlátozott, állítólag bejelentette, hogy már szolgált a második ideiglenes intézkedés Nepálban vonatkozó terv az, hogy ez eladja a Tigris Palace Resort Bhairahawa helyszín körülbelül $33.9 millió.
Jelentés szerint, a Sydney-i tőzsdén jegyzett cég használt hivatalos bejelentés, hogy hirdesse, hogy a 'második, új ideiglenes ex parte intézkedés volt kibocsátott ellen egy névtelen pár a Nepáli leányvállalatok által a Rupandehi Kerületi Bíróság, illetve, hogy ez most 'tekintve, hogy jogi tanácsot a hatása, következményei a végzést.' Kiemelt ingatlan: nyílt meg szeptember 2017, amelynek költsége mintegy 52 millió dollár, Tigris Palace Resort Bhairahawa ül csak a hét km-re, a Nepáli határ India, valamint tartalmaz egy 100 szobás hotel mellett villák, étterem, bankett létesítmények, valamint egy edzőtermet az atlantic city kaszinó nyitva. A Nepáli helyszín sőt jön kiegészít-val egy gyógyfürdő, valamint egy medencét, míg a 26,597 sq ft kaszinó kínál válogatást mintegy 200 slot, valamint arról, 52 játszóasztalok az atlantic city kaszinó megnyitása. Megbeszéltük eladó: a 2003-ban Létrehozott, Ezüst Örökség Csoport Korlátozott kiderült, Lehet, hogy érdekel eladja a Bhairahawa művelet után a részvény árfolyama esett, hogy ilyen alacsony a vissza a vártnál alacsonyabb bevételek. GGRAsia jelentette, hogy ez volt később követte a múlt hónapban egy nyilatkozatot arról, hogy a cég már tintával egy dolog, hogy túlad a Tigris Palace Resort Bhairahawa fejlesztési körül $33.9 millió mindaddig, amíg a vevő képes volt betét kezdeti 3 millió dolláros fizetést egy letéti számlát, amelyet augusztus 15.

Jogi akadály: De, ezt gyorsan követte a hírt, hogy a Rupandehi Kerületi Bíróság adott ki első ideiglenes intézkedés, amely megakadályozza, hogy az Ezüst Örökség, illetve a két Nepáli beosztottak, hogy eladja, vagy további fejlesztése 23.5 hektáros Tigris Palace Resort Bhairahawa az atlantic city szerencsejáték megnyitásához. Ez a művelet kiadott válaszul írt a helyi víz fogyasztói bizottság közepette azt állítja, hogy a kaszinó cég már a törvénytelenül terjeszkedő rá négy szomszédos telkek közterület.

Extra idő: Azonban, Ezüst Örökség később válaszolt, hogy ez az intézkedés, kijelentve, hogy a Nepáli jogi fellépés nem korlátozza az eladás vagy az építési bármely telkek jogilag a társaság tulajdonában lévő leányvállalatai révén.' Annak ellenére, hogy ezt a bizonyosságot, a cég ezért megerősítette, hogy volt még, hogy megkapja az előleget a 3 milliót,' s ennek következtében volt nyújtott kiterjesztése az előleg befizetése, hogy most lejáró szeptember 10 westcliff kaszinó vasárnapi ebéd menü. Vállalati változás: A kapcsolódó hírt, azt jelentették, hogy a bejelentés az Ezüst Örökség Csoport kimutatta, hogy Ben Watiwat, hogy szálljon le, mint a Pénzügyi vezérigazgató-től szeptember 6 'annak érdekében, hogy más lehetőségek után nézzek.' A hivatalos bejelentés, továbbá kifejtette, hogy Martin Wright, aki szolgált a cég vezető pénzügyi ábra 2006-tól 2017-ig, hogy csatlakozzon a soraiban a tanácsadás alapján a következő hétfőn. Egy bejelentés az Ezüst reas.. westcliff kaszinó southend-on-tenger. "Úr Watiwat vállalta, hogy segíti a cég egy rendezett átadás." nyugat kaszinó város keresztrejtvény nyom.

Ezzel a termékkel is vásárolnak