Győztes No Deposit Kaszinó Bónusz Kódok 2021

Játék eszköz készítő Bally Technológiák van tintával egy online tartalom foglalkozni Nevada sportfogadás üzemeltető Cantor Játék győztes no deposit kaszinó bónusz kódok 2021.

Miközben a pénzügyi feltételek nem hozták nyilvánosságra, az üzlet fogja látni Cantor nyújt az online sport fogadási termék Bally ' s iGaming Platform. Az üzlet is kínál Bally hozzáférést Cantor suite mobil kaszinó játékok, beleértve MobileMillions, Slottery Megölni A Száma, amelyek jelenleg elérhető, hogy a látogatók a számos Nevada brick-and-mortar kaszinók, ahol Kántor működik sportsbooks hármas red hot 7 nyerőgép online. Cantor VEZÉRIGAZGATÓ Lee Amaitis nevezett dolog egy "hatalmas fit" a mind a vállalatok, mind úgy nézett ki, alig várom, hogy a "gyümölcsöző kapcsolat." Bally ' s biz-dev VP John Connelly mondta Cantor mobil játék tartalom képviselte "a nagyszerű új kínáló ügyfeleink számára, különösen a szezon folyamatban van." Bally ' s iGaming Platform kapott egy még nagyobb esélyt a kar segítségével a $1.3 b megszerzése SHFL Szórakozás augusztusban. Az államokban, Bally már tintával szabad játék online foglalkozik brick-and-mortar kaszinók Nevada-ban, New Jersey-ben, Connecticut, Pennsylvania, hogy a lakosok a váltás valódi pénzes online szerencsejáték az úton hármas red hot 777 slot. Európában, annak ellenére, hogy nyitott a Londoni irodában csak egy évvel ezelőtt, a Bally ' már tintával slot tartalom foglalkozik több mint 25 szereplők, beleértve a William Hill, a Paddy Power, Mekka, Bingó, Green. Júliusban, a Bally ' s snr.értékesítési igazgató Tony Plaskow mondtam Yogonet.com ez a szabadkézi annyi foglalkozik, nem csak a körítés, mint "egy alapvető kihívás az, hogy élni őket elfogadható időn," főleg, mivel az Interaktív osztály elszámolni kevesebb, mint 100 tagja a Kaszinókban a 3000-erős globális munkaerő hármas red hot 7-es játékgép.
Eközben a Bally ' VEZÉRIGAZGATÓ Ramesh Srinivasan, valamint pénzügyi igazgatója, Neil Davidson fog beszélni a jövő heti 2013 Szerencsejáték Befektetési Fórum a Sands Expo and Convention Center-Las Vegas-ban. A Bally ' vezető, felajánlja a befektetési betekintést a résztvevők hétfőn reggel kezdődik a 9:45-PST, egy webcast az eljárás elérhető ezen a linken keresztül póker játék ruha online.

A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre play poker machine ingyenes.

Ezzel a termékkel is vásárolnak