Legközelebbi Slot Canyon

Amerikai casino hatalmas, MGM Resorts International bejelentette, hogy Adam Greenblattet (a képen) a kinevezett vezető a nemrég létrehozott közös vállalkozás a Brit iGaming üzemeltető, GVC Gazdaságok legközelebbi slot canyon. Vár 'hatósági engedélyek' számla: A Las Vegas-i székhelyű cég használt hivatalos kedd sajtóközleményt részlet Greenblattet szolgálni, mint vezérigazgató, az MGM GVC Interaktív LLC közös vállalkozás lejátszása után egy jelentős szerepe' abban, hogy létrehozzák az Egyesült Államok néző online sportfogadás jármű a nyáron hogy salt lake city.

Az MGM Resorts kifejtette, hogy Greenblattet dolgozott, mint a Vállalati Fejlesztési Stratégia Igazgatója Isle of Man-alapú GVC Gazdaságok Március óta pedig annak köszönhető, hogy az új helyzetben, amint megkapja a 'minden vonatkozó engedélyezési, illetve hatósági engedélyek.' Elismert szakértelem: A közös nyilatkozat, Jim Mürren, Elnök-vezérigazgató az MGM Resorts International, Kenneth Sándor, vezérigazgató a GVC Üzemek, úgy nyilatkozott, hogy 'örülök' nevet Greenblattet, mint az új főnök az MGM-nek GVC Interaktív KFT, mint ő transz-Atlanti 'mélyreható ismeretek és szakértelem az online szerencsejáték sportfogadás.' Olvassa el a közös nyilatkozat... "A meghatározása, a tapasztalat, a látása, hogy pontosan mi kell megállapítani, kiváló helyen, a gyorsan fejlődő Egyesült Államok szerencsejáték-piacon." Történelem teljesítmény: MGM kijelentette, hogy Greenblattet egy okleveles könyvvizsgáló által képzés szolgált Vállalati, Stratégiai Fejlesztési Igazgatója a Ladbrokes előtt a megszerzése GVC Gazdaságok a tavasz legközelebbi slot kaszinó közelében nekem.
Be ezt a szerepet, azt hirdette, hogy a University of Cape Town diplomás volt 'led meghatározó tranzakciók', mint például a létrehozása a Ladbrokes Ausztrália jármű, valamint a cég "stratégiai partnerség" az online kaszinó játékok, fejlesztő Playtech legközelebbi nyerőgép kaszinó nekem. Egy történelmi idő': Az a rész, Greenblattet megerősítette, hogy ő volt ragadtatva, hogy a kiválasztott vezető' MGM GVC Interaktív KFT segíteni a vállalkozás, hogy kihasználják a történelmi idő, az Egyesült Államok sportfogadás, illetve a szerencsejáték-ágazatot ingyenes játékgépek lángoló láda. Greenblattet nyilatkozat olvasni.. ingyenes játékgépek iphone. "a kombinált márkák, technológia piaci hozzáférés a két szülő vállalatok, én elhatároztam, hogy a dinamikus, sikeres játékos az iparban." ingyenes játékgépek a móka csak.

Ezzel a termékkel is vásárolnak